Events10.12.2013

Nomineer nu jouw Engaging Woman Of The Year 2013


nomineer-nu-jouw-engaging-woman-of-the-y.jpg
nomineer-nu-jouw-engaging-woman-of-the-y.jpg

Tot en met 31 december 2013 kan er genomineerd worden voor Engaging Woman Of The Year; de uitverkiezing van de Nederlandse professional die haar weg weet in de social media. Nomineren kan via twitter @EngagingWoman en de website www.engagingwomanoftheyear.nl, vanaf 3 januari 2014 kan er gestemd worden op de genomineerden. De vakjury – die onder andere bestaat uit Xaviera Ringeling, Willem Sijthoff, Lieke Lamb, Stephan Fellinger, Barbara Barend en Hans Molenaar – bepalen na deze stemronde de top 50. Deze top 50 wordt uitgenodigd voor de finaleavond op vrijdag 31 januari 2014. 

echick-uitreiking1.jpg
echick-uitreiking1.jpg

De uitverkiezing Engaging Woman Of The Year

Waar content al jaren ‘King’ is, is engagement vooral ‘Queen’. Deze erkenning focust dan ook op de vrouwelijke ondernemer, zzp’er of manager die social media succesvol weet in te zetten. Haar social influence is hierbij een factor.

De nominaties en voorwaarden

De uiteindelijke Engaging Woman Of The Year wordt gekozen uit de open nominaties en movitaties. Zowel de jury als het publiek kunnen via de website of via @EngagingWoman – voorzien van motivatie – hun Engaging Woman nomineren. Nomineren kan tot en met 31 december 2013 23.59 uur. De jury controleert daarbij de nominaties op de gestelde voorwaarden van deelname. Op www.engagingwomanoftheyear.nl wordt de lijst van genomineerden gepubliceerd. 

De finale!

Vervolgens kan in de periode van 3 tot en met 15 januari 2014 via de genoemde website worden gestemd. Na de publieke stemronde stelt de jury een top 50 samen. Welke zal worden uitgenodigd voor de finaleavond op 31 januari 2014. De winnares ontvangt – naast de titel Engaging Woman Of The Year – onder andere een postDoctorale opleiding Digitale Marketing Strategie en Leiderschap, een eigen Free-lunch webinar en diverse literatuur. Tijdens de finaleavond draagt de winnares uit 2012 – Xaviera Ringeling – haar titel over! De winnares ontvangt – naast de titel Engaging Woman Of The Year – onder andere een postDoctorale opleiding Digitale Marketing Strategie en Leiderschap van opleider Beeckestijn Business School plus een eigen Free-lunch webinar van Crowdale. De nummer 2 wint een week Hof van Saksen (Landal Greenparks). De nummer drie ontvangt een cheque van 350 euro voor het inkopen doen op Vente-Exclusive.com.

De top 10 wint divers marketingliteratuur van uitgever Adfo Groep/ Adformatie.

Nomineer nu!

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.