Events11.09.2008

Win kaarten voor PICNIC08 – 25 Passepartouts voor Startups


win-kaarten-voor-picnic08-25-passepartou.jpg
win-kaarten-voor-picnic08-25-passepartou.jpg

Beer & Innovation (het initiatief dat startups en specialisten bij elkaar brengt om onder het genot van een pint plannen op een hoger plan te brengen) organiseert een wedstrijd waarbij 25 startups een passpartout voor nieuwe media evenement Picnic kunnen winnen.

Maar daar moeten ze wel wat voor doen! Onder de noemer 7 DAYS IN THE LIFE OF A STARTUP moeten  ze zich zeven dagen lang in video profileren. Beer & Innovation schrijft: “Je moet laten zien wie je bent, waar je voor staat, hoe je de wereld gaat veroveren, maar je mag ook laten zien hoe je de eindjes aan elkaar knoopt, hoe je tot diep in de nacht doorzwoegt, etcetera.

Je mag het zelf weten. Maak een mini documentaire van een week, maar maak hem boeiend, maak hem spannend en laat zien waarom jouw startup leuk, goed en belangrijk is. Een volstrekt subjectieve jury maakt de keuze, protesteren is niet mogelijk.”

Hier de regels voor startups:

> Maak een account aan op Seesmic (http://www.seesmic.com), de video startup van Picnicspreker Loic LeMeur en wordt vriend van ‘beerandinnovation’ aldaar.

> Mail naar info@beerandinnovation.nl  dat je mee wilt dingen naar de Picnic kaarten en laat weten hoe je op Seesmic heet en waar we je kunnen vinden. Dat is essentieel!

> Produceer gedurende zeven dagen minimaal één videobijdrage per dag op Seesmic. Je kunt daar gemonteerde filmpjes uploaden, maar ook je verhaal simpel voor de webcam doen. Doe het in het Engels, maar als je je daar niet makkelijk bij voelt mag Nederlands natuurlijk ook.

> Seesmic is een communicatieplatform. Je startup onder de aandacht brengen is ook communicatie. Mensen gaan bij Seesmic op je films reageren, vragen stellen, opmerkingen maken. En betrokkenen bij Beer & Innovation roeren zich ook. Reageer daar op en doe er wat mee. Want ook daar wordt naar gekeken bij de selectie van de winnaars van tickets.

> Zorg dat de laatste aflevering van 7 DAYS IN THE LIFE OF A STARTUP op 19 september verschijnt, oftewel begin uiterlijk 13 september met films op Seesmic!

Zet hem op! Maar weet wel dat buitenlanders ook meedingen naar de 25 tickets!

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.