Events19.08.2008

eDay in het teken van Open Up


eday-in-het-teken-van-open-up.jpg
eday-in-het-teken-van-open-up.jpg

Emerce eDay vindt plaats op 18 september en is hét event om de nieuwste trends in online business en marketing te horen, zien en beleven. eDay is ook een dag vol visie, innovatie en inspiratie. Dit jaar staat eDay in het teken van Open Up en men kijkt vooruit naar wat er staat te gebeuren op het gebied van online business en marketing.

Open Up slaat op de effecten van internet op marketing, brands, bedrijven en markten. Over de transparantie die ontstaat. De nieuwe manieren van marketing en productontwikkeling. Over de markten die openen voor nieuwe spelers, en de kansen die geboden worden aan bestaande bedrijven.

eDay zou eDay niet zijn als het niet zou komen met topsprekers uit binnen- en buitenland en verrassende sessies. Daarnaast demonstreren op de Playground tal van partijen de nieuwste technologieën en innovaties. Met veel aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen in onder andere e-business platforms, social media, mobile marketing, crowdsourcing, online advertising en co-creation.

Bijzonderheden :

Event : eDay
Datum : 18 september 2008
Locatie : de Doelen, Rotterdam
Tijdstip : Van 09.00 tot 18.00 uur
Prijs : Abonnees van Emerce betalen € 495,- excl. btw. Niet-abonnees van Emerce betalen € 595,- excl. btw
Doelgroep : Business innovators geïnteresseerd in online of mobile business en marketing.
Registreren : via Emerceeday.nl.

Op het programma staan o.a keynotes van : Jeff Howe – Wired Magazine, Dan Lyons – Forbes Julie Meyer – Ariadne Capital en Lawrence Lessig – oprichter van Creative Commons

Tracksprekers zijn dit jaar :

Marc Canter, Broadband Mechanics en oprichter Macromedia
Oscar Diele, TomTom
Jurgen Thysmans en Jeff Povlo, Nokia
Dave Blank, hoogleraar Materiaalkunde Nanotechnologie, Universiteit Twente
Itai Kohavi, WEbook
Marko Ahtisaari, Blyk
Peter Driessen en Gina Jetten, Spill Group
Brian Kalma, Zappo

Het volledige programma van eDay vind je hier.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.