Cybercrime14.11.2009

Hebzucht wint bij Bidrivals


hebzucht-wint-bij-bidrivals.jpg
hebzucht-wint-bij-bidrivals.jpg

Gisteravond was ik even niet banner blind. Een visual van Bidrivals trok mijn aandacht en ik klikte door naar de website.

Mijn aandacht werd getrokken door een aantal interessante geek producten als een PS3, Wii, Digitale camera’s en Apple items waaronder verschillende MacBooks. Producten die tegen afbraakprijzen weggingen. Bidrivals meldt dat kortingen wel kunnen oplopen tot 60 a 70%. Echter de MacBook waar ik net naast bood ging weg voor 271,39 euro, koopje!!

Hoe werkt het systeem? Slim in ieder geval!! Je moet eerst credit kopen voor minimaal 10 euro waarmee je 20 biedingen mag plaatsen. Elke keer als de tijd afloopt moet je proberen de laatste te zijn die een bieding doet die vervolgens met 1 cent oploopt. Je weet echter nooit wie er weer biedt en waar het omslagpunt ligt, dus je credits vliegen er in hoog tempo doorheen. Kassa voor Bidrivals. Leuk systeem voor wie van een gokje (variant) houdt en geen zin heeft om naar het casino te gaan. Bij mij won de gezonde interesse en ongezonde hebzucht, na een tientje de website maar vaarwel gezegd.

Ben benieuwd hoeveel reacties de site op Radar gaat krijgen…