Typhoon Hospitality lanceert zusterbedrijf

Typhoon Hospitality lanceert zusterbedrijf

Brandchef

Vorig artikel Volgend artikel

Vanaf de grachtengordel in het bruisend hart van Amsterdam, lanceert Typhoon Hospitality zusterbedrijf Brandchef. Brandchef is een branding agency dat zich, net als Typhoon Hospitality, gespecialiseerd heeft in de horeca.

,,Door de jaren heen ontvingen wij als hospitality marketingbureau al vele aanvragen voor merkconsultancy, branding- en designopdrachten en nu is het tijd om deze opdrachten uit te voeren onder de eigen branding vlag van Brandchef", geeft eigenaresse Rachel Persoon aan. ,,Met Brandchef en Typhoon zijn we in staat om bedrijven in verschillende fasen van hun levenscyclus te kunnen ondersteunen."

unnamed (1)
Typhoon Hospitality lanceert nieuw zusterbedrijf Brandchef.

Onderscheidend merkverhaal

De horeca is een actieve industrie – elke week komen er nieuwe concepten bij die voor concurrentie zorgen – die vraagt om een frisse, onderscheidende branding die alle markten en doelgroepen aanspreekt. Het afgelopen jaar, en met name COVID-19, heeft ervoor gezorgd dat die behoefte nog groter is geworden. Het internationale team weet, dankzij de verschillende expertises, succesvolle samenwerkingen aan te gaan met gevarieerde (ex)klanten zoals Nespresso, Baoase Luxury Resort, Hendricks Gin en verschillende restaurants.

Dorien Kuiken, General Manager van Typhoon Hospitality: “Het ontstaan van Brandchef is heel natuurlijk gegaan; we merkten dat klanten ons advies steeds vaker al in de concept- of ontwikkelingsfase goed konden gebruiken. Zaken als marktonderzoek, een goed doordachte huisstijl en tone of voice, een solide brandguide, daar zien horecaondernemers en hospitality-merken steeds meer de waarde van in. Omdat wij die kennis in huis hebben was het een logische volgende stap”, legt Kuiken uit.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...