DC Business06.03.2019

Salesforce lanceert myTrailhead, een nieuwe leeromgeving voor bedrijven


Verschuiving van leermodel in de 4e Industriële Revolutie

Salesforce lanceert myTrailhead, een leerplatform dat het mogelijk maakt voor bedrijven een cultuur te creëren waar continu leren centraal staat zodat hun medewerkers steeds nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Doordat de Vierde Industriële Revolutie de manier waarop we leven en werken verandert, zal 33% van alle benodigde vaardigheden in 2020 nieuw zijn. Met myTrailhead kunnen organisaties hun werknemers nieuwe vaardigheden aanleren met een vernieuwde gepersonaliseerde aanpak.

myTrailhead en de Vierde Industriële Revolutie

De Vierde Industriële Revolutie brengt een ongelooflijke golf van nieuwe innovaties van kunstmatige intelligentie (AI) tot robotica. Met de snel veranderende technologie, moeten bedrijven verder kijken dan de traditionele, one-size-fits-all leerplatformen en zoeken naar een nieuwe aanpak voor leren. Toch ontbreekt het bij een meerderheid van de bedrijven aan een leercultuur waardoor een kloof ontstaat tussen de behoefte van de organisatie om snel nieuwe technologieën te omarmen en de huidige vaardigheden van hun werknemers. Bedrijven moeten deze kloof dichten om succesvol te blijven en de focus leggen op leren tijdens elke stap in de carrière van hun werknemers.

myTrailhead: Creëer een cultuur van continu leren

Met de begeleide set-up van MyTrailhead kunnen bedrijven hun eigen bestaande content (waaronder video’s en presentaties) toevoegen, nieuwe op maat gemaakte content ontwikkelen of gebruikmaken van de gratis openbare Trailhead content om zo hun eigen leercultuur te creëren. Organisaties kunnen o.a.:

  • Werknemers helpen met het leren van vaardigheden op elk niveau met persoonlijke leerwegen: Trailmixes. Wanneer een werknemer bijvoorbeeld instroomt, begint hij met een automatisch gepersonaliseerde Trailmix die speciaal ontwikkeld is voor zijn rol. Opdrachten kunnen een welkomstvideo van de CEO bevatten, een trail met een overzicht van de eerste paar maanden tijdens de nieuwe baan of zelfs een overzicht van de geschiedenis en kernwaarden van het bedrijf. Wanneer een werknemer de content bekeken heeft en een korte quiz heeft gemaakt, verdienen zij punten en badges die weer gedeeld kunnen worden op hun profiel om zo hun aan andere collega’s hun nieuwe vaardigheden te laten zien.
  • Werknemers kunnen leren wat ze willen, wanneer ze willen met content die beschikbaar is in behapbare delen op de desktop of onderweg op een mobiel. De gratis, openbare Trailhead bibliotheek bevat meer dan 500 modules die variëren van tech skills (zoals Blockchain) tot soft skills (zoals het Cultivating Equality at Work), met elke zes weken nieuwe content .
  • Managers hebben een compleet overzicht van de vaardigheden en expertise van hun werknemers met Trail Tracker, een app die de verdiende badges per team bijhoudt, toewijst en verslag doet met vooraf gebouwde rapportages en dashboards. Managers kunnen Trail Tracker ook gebruiken om werknemers aan te moedigen en te stimuleren door real-time feedback en erkenning te geven voor hun nieuwe vaardigheden en ze te inspireren om nieuwe doelen te behalen met opdrachten, rangen en ranglijsten.
  • myTrailhead is gebouwd op het Salesforce Platform en geïntegreerd met een aantal Salesforce applicaties. In-app-aanbevelingen brengen relevante leerervaringen naar voren met geautomatiseerde opdrachten, aanbevelingen en meldingen die worden geactiveerd door events. Als een sales vertegenwoordiger bijvoorbeeld problemen heeft met het uitzoeken hoe je een lead omzet naar een contact in Sales Cloud, verschijnt er een Trail die zal helpen met het leren van het proces.

Beschikbaarheid myTrailhead

myTrailhead is algemeen beschikbaar tegen een vast bedrag per maand als een extra toevoeging bij elke Sales Cloud, Service Cloud of Platform licentie in de Enterprise editie of hoger.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.

Verder lezen over Bedrijven

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

Eigen tarieven bepalen en eigen werktijden: hoe fijn is dat? Het geeft een enorm gevoel van vrijheid, maar dat betekent niet dat er niet een paar dingen zijn die je toch echt wel even moet regelen. Deze 5 dingen zijn verstandig om op te letten als je je eigen bedrijf start.

Startups15.05.2024

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

Trends in 2024 voor bedrukte relatiegeschenken: Wat is hot en wat niet?

De wereld van bedrukte relatiegeschenken blijft zich ontwikkelen, waarbij elk jaar nieuwe trends opduiken die aansluiten bij de wisselende voorkeuren en technologische ontwikkelingen.

DC Business15.05.2024

Trends in 2024 voor bedrukte relatiegeschenken: Wat is hot en wat niet?

Dit zijn volgens LinkedIn de beste bedrijven voor carrièreontwikkeling in 2024

Deze jaarlijkse lijst biedt een overzicht van de 15 beste werkplekken voor professionals om op dit moment carrière te maken in Nederland. Het is dit jaar een mix van bedrijven in tech, financiën, consumentengoederen en logistiek.

Social Media16.04.2024

Dit zijn volgens LinkedIn de beste bedrijven voor carrièreontwikkeling in 2024

​Waar moet je op letten bij het inrichten van jouw kapsalon?

Het inrichten van een kapsalon is meer dan alleen het kiezen van mooie meubels en decoraties. Het gaat om het creëren van een ruimte die zowel functioneel als uitnodigend is voor je klanten en medewerkers. Hier zijn enk...

DC Business09.04.2024

​Waar moet je op letten bij het inrichten van jouw kapsalon?

​Hoe gepersonaliseerde software innovatie aandrijft

In een wereld waar technologie razendsnel evolueert en bedrijfsprocessen steeds complexer worden, is de behoefte aan softwareoplossingen die naadloos aansluiten op specifieke bedrijfsbehoeften urgenter dan ooit. Maatwerk...

Technology28.03.2024

​Hoe gepersonaliseerde software innovatie aandrijft

Nieuwe webcams van Logitech: MX Brio & MX Brio 705 for Business

Logitech heeft deze week 2 nieuwe webcams onthuld voor zowel consumenten als bedrijven die behoefte hebben aan videovergaderingen in de hoogste kwaliteit, compleet met het meest uitgebreide aanbod aan features dat Logite...

Gadgets07.03.2024

Nieuwe webcams van Logitech: MX Brio & MX Brio 705 for Business

Expatfile vereenvoudigt FBAR-aangiftes voor Amerikanen

Expatfile is een toonaangevend Amerikaans belasting- en financieel technologiebedrijf dat een gebruiksvriendelijk belastingplatform biedt aan Amerikanen die in het buitenland wonen. Het bedrijf heeft een innovatieve oplo...

DC Business29.02.2024

Expatfile vereenvoudigt FBAR-aangiftes voor Amerikanen

​Dit is waarom jij als ondernemer een kredietverzekering moet hebben

Als ondernemer is het erg belangrijk om goed verzekerd te zijn voor potentiële risico’s die op kunnen treden. De kredietverzekering is nog een vrij onbekende verzekering voor ondernemers. Dit is onterecht, omdat deze...

DC Business25.02.2024

​Dit is waarom jij als ondernemer een kredietverzekering moet hebben