Online veilingbedrijf​ heeft nieuwe veilingmeester

Online veilingbedrijf​ heeft nieuwe veilingmeester

Vorig artikel Volgend artikel

Frank Beniers is mede-eigenaar van Orbis Auctions geworden. Als ex-senior internationaal site manager nam hij afscheid van Troostwijk Auctions. Beniers ging één jaar lang zelfstandig te werk als consultant. Daarnaast gaat hij zich focussen op het toeleggen op het B2B en B2C veilen van machines, inventaris, goederen in een breed scala industrieën.

Orbis Auctions is een bekende speler op het gebied van technische machine en industriële apparaten. Complete bedrijven, productielijnen en/of machines kunnen door Orbis Auctions geveild worden.

Schermafbeelding 2021-01-20 om 13.21.29
Frank Beniers is mede-eigenaar van Orbis Auctions geworden.

Online veilingbedrijf

Orbis Auctions is een internationaal opererende online veilingbedrijf, actief in onder andere metaalbewerking, houtbewerking en de agrarische sector. Van bedrijfspanden tot complete productielijnen. Het bedrijf geeft klanten snelle en overzichtelijke mogelijkheden om te bieden op alle mogelijke combinaties en kavels.

Internationale professional

Frank Beniers is al bijna 30 jaar actief en een bekend gezicht in de veilingwereld. Begonnen als junior project leider bij een toen nog kleine en bescheiden Troostwijk Auctions waar opbloeide tot senior international site manager. Zijn vorige functies hebben hem naar alle uithoeken van de wereld gebracht om daar veilingen te organiseren en te leiden en dat maakt hem tot een van de ervarenste internationale professionals in de veilingwereld. Meer dan dertig landen waaronder België, Duitsland, Zweden, Denemarken, Hongarije, Israël en Angola heeft Beniers bezocht als veilingmeester en taxateur

Redactie Business

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws en/of persberichten gericht op de zakelijke...