​Nieuwe samenwerking Delmation Products en Docksters​

​Nieuwe samenwerking Delmation Products en Docksters​

Vorig artikel Volgend artikel

Delmation Products uit Zoetermeer en Docksters uit Zwolle hebben besloten om de handen ineen te slaan. De samenwerking tussen beide ICT-bedrijven biedt klanten naast specialistische kennis van datacommunicatie en IoT-hardware nu ook een cloud-based IoT-monitoringsplatform.

Door deze samenwerking tussen beide ICT-bedrijven biedt dit een uitgekiende combinatie van IoT-hardware en IoT-Cloud platform voor monitoring, visualisatie en data-analyse.

it-onderzoek
Nieuwe samenwerking Delmation Products en Docksters.

Industriële IoT-toepassingen in gebouwen en bewegende objecten

Delmation Products was al zoek naar een universeel platform waarmee IoT-hardware van diverse leveranciers beheerd kan worden. De specialist in vraagstukken en oplossingen heeft met Docksters een perfecte samenwerkingspartner gevonden, die gespecialiseerd is in datamanagement, analyse, monitoring en visualisatie. Door deze samenwerking krijgt Docksters toegang tot de distributiekanalen van Delmation diverse fabrikanten, hierdoor kan het klanten breder adviseren over de hardware matige invulling van IoT-toepassingen.

Het IoT-cloudplatform van Docksters biedt ondersteuning voor industriële IoT-toepassingen in gebouwen en bewegende objecten. Gebruikers kunnen hierdoor IoT-nodes en gateways eenvoudig beheren, in een platform met bijvoorbeeld geïmporteerde plattegronden, sensorzones definiëren en gegevens visualiseren. Deze toepassing maakt het in smartbuildings mogelijk om de temperatuur, vochtigheid, lichtniveaus, CO2 en beweging te meten en inzichtelijk te maken.

Dit bied voor de transport en logistiek een platform met toepassingen om via Google Maps bewegende objecten te monitoren en te bewaken binnen vooraf beschreven regio’s. Bovendien kunnen apparaten in openbare IoT-netwerken, zoals Narrowband-IoT, LTE-M of LoRaWAN, GPS-gegevens uitlezen, aanvullen of vervangen door middel van driehoeksmeting.


Redactie Business

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws en/of persberichten gericht op de zakelijke...