Leonardo DiCaprio op Nederlandse bedrijfsborrel

Leonardo DiCaprio op Nederlandse bedrijfsborrel

Vorig artikel Volgend artikel

Helaas moeten veel bedrijven hun evenementen online organiseren vanwege de coronacrisis. Deze beperking levert ook interessante mogelijkheden om op afstanden toch nog te verdwijnen. ShowBird.com speelt hierop in en haalt de grootste celebrities van deze planeet naar Nederland.

Van oud-presidenten tot aan legendarische sporthelden, the sky is the limit! ,,In crisistijd komen de beste ideeën naar boven. Want wie wil nu niet Leonardo DiCaprio op z’n online bedrijfsborrel?", aldus CEO van ShowBird, Hassan Tagi.

Onbereikbaarheid binnen handbereik

Vrij onbereikbaar voor onze zakelijke markt zijn wereldsterren vaak. Qua tijd en geld is het een kostbare aangelegenheid om fysiek naar Nederland te brengen. Op een online meeting via Skype, Teams of Zoom zijn reis- en verblijfskosten echter niet meer van toepassing. ShowBird ging een partnerschap aan met 2 toonaangevende celebrity agencies uit de U.S. en maakt daarmee de digitale weg vrij voor bijvoorbeeld Donald Trump, Lady Gaga of Kevin Hart.

Redactie Business

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws en/of persberichten gericht op de zakelijke...