​HSMHost is erkend als Top Employer 2021 in Nederland

​HSMHost is erkend als Top Employer 2021 in Nederland

Vorig artikel Volgend artikel

Het wereldwijde Top employers Institute heeft HMSHost Nederland officieel gecertificeerd als Top Employer 2021. Voor de Top Empoyer toont deze certificering de toewijding van een organisatie voor een goed werkgeverschap en laat dit zien door middel van een uitstekend HR-beleid en goede arbeidsvoorwaarden.

De certificering benadrukt de waarde die HMS Host hecht aan haar mensen en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de positie van organisatie als voorkeurswerkgever in de horeca wordt versterkt.

avb-geschil-oplossen
HSMHost is erkend als Top Employer 2021 in Nederland.

Programma HSMHost

Het programma heeft meer dan 1.600 gecertificeerde Top Employers en erkend het in 120 landen/ regio’s verspreid over vijf continenten. HMSHost Nederland maakt deel van 61 bedrijven die in 2021 gecertificeerd is als Top Employer en ook één van de twee in de Nederlandse horecabranche. Daarnaast werd HMSHost Nederland beoordeeld als de ‘snelst verbeterende organisatie’ in de sector.

Op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey worden organisaties door het Top Employers Institute-programma certificeert. Dit heeft betrekking op zes HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategie, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion en meer.

Reacties op erkenning als Top Employer 2021 in Nederland

Ronald Loendersloot Managing Director of HMSHost Netherlands vertelt dat het bedrijf al meer dan 50 jaar al de vaste business partner is op Schiphol en sinds 2015 al ging exploiteren op locaties als NS Stations en Shopping Outlet Centers in Nederland. ,,Alle medewerkers staan altijd centraal en zijn de reden van ons succes. Met deze certificering laten wij zien dat wij in onze medewerkers continue investeren en blijven investeren naarmate de markt zich herstelt."

,,Als wereldwijde werkgever van ongeveer 12.000 mensen zijn wij trots dat ons werkgeverschap op deze manier erkend wordt. Door ons te positioneren als een nationale leider in onze branche, is deze certificering een erkenning van de waarde die we hechten aan onze medewerkers en het talent dat wij in onze organisatie hebben. Het aantrekken en behouden van toptalent opent de weg voor onze groei, samen met onze cultuur zorgt dit voor een positieve ervaring voor onze gasten", zegt Kimberly DeMello, VP Human Resources voor HMSHost International.

David Plink, CEO van het Top Employers Institute, zegt: ,,Ondanks het uitdagende jaar wat we hebben meegemaakt (dat zeker een impact heeft gehad op organisaties over de hele wereld), heeft HMSHost de kracht aangetoond om hun mensen op de werkvloer op de eerste plaats te zetten. Met trots delen we de aankondiging van dit jaar en feliciteren we de organisaties die in hun respectievelijke landen zijn gecertificeerd via het Top Employers Institute programma."

Redactie Business

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws en/of persberichten gericht op de zakelijke...