Axento vermogensbeheer wint IEX Gouden Stier 2020

Axento vermogensbeheer wint IEX Gouden Stier 2020

Beste online vermogensbeheerder

Vorig artikel Volgend artikel

Axento is een Volendamse vermogensbeheerder die door IEX Gouden Stier verkozen is tot beste online vermogensbeheerder van Nederland.

Axento moest in de categorie online vermogensbeheerder het opnemen tegen vier andere genomineerden. De jury prees de manier waarop Axento is omgegaan met de uitdagend omstandigheden begin 2020 en de manier waarop zij heeft ingespeeld op de behoeften van haar klanten. Zo heeft het bedrijf persoonlijk contact opgenomen met klanten die financieel te lijden hadden onder de coronacrisis. Daarnaast hield Axento van alle vijf genomineerden de schade het beperkst.

tiktok-geld
Axento vermogensbeheer wint IEX Gouden Stier 2020.

Meest beperkt tijdens de koersdalingen in 2020

,,We zijn trots dat wij juist in het coronajaar de Gouden Stier 2020 hebben ontvangen. Deze prijs is een mooie bevestiging van het feit dat we onderscheidend zijn op het gebied van online beleggingsdienstverlening", zegt Laurens Leek, bestuurder van Axento. Bij Axento kunnen beleggers terecht vanaf €7.500,-. De beleggingsaanpak van Axento kenmerkt zich door goed gespreid en duurzaam beleggen. Axento is een dochteronderneming van Care IS vermogensbeheer.

Over de Gouden Stier

De IEX Gouden Stieren worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. De Gouden Stier is een initiatief van IEX Media, de grootste beleggers community van de Benelux.

Redactie Business

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws en/of persberichten gericht op de zakelijke...