Video25.02.2008

DC7: Top 7 OSCAR 2008 Red Carpet verschijningen


De jaarlijkse Oscar-uitreiking houdt veel Dutch Cowboys in spanning. Bovenal is het wellicht wel het (internet)marketing-event van de wereld. De rechten van de aankomst, de Red Carpet, de interviews en meer worden dan ook los verkocht. Nederland kent maar weinig live-verslagen van de grootste filmprijzen; we moeten het in Nederland met payTV van FILM1 doen… of.. het web af struinen voor beelden, live-videoblogs en meer.

Deze exclusieve DC7 is zo goed als live samengesteld en vormt de top 7 van meest markante Red Carpet verschijningen tijdens de Oscar-uitreiking op 24 februari 2008. Met beelden van een zeer zwangere Angelina Jolie en een haastige Britney vormde de Oscars opnieuw een spektakel van topniveau.

(1) Johnny Depp(1963) is zelf genomineerd voor Sweeney Todd en is goed voor veel aandacht van en door vele TV-stations. Zijn Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) kende een nominatie voor speciale effecten.

(2) George Clooney(1961) en Sarah Larson(1978) hadden ’the biggest scream’ op de rode loper.

(3) Zanger Seal en model Heidi Klum(1973). Heidi heeft kleinere rollen gehad in onder andere Perfect Stranger uit 2007. Seal is bezig met een album opgenomen in de VS.

(4) Een bijna onherkenbare Ellen Page(1987) is met haar Juno vier maal genomineerd. Zij is zelf genomineerd voor ‘Best Performance by an Actress in a Leading Role’.

(5) Het broertje van Ben doet het in 2008 met een Oscar-nominatie. Casey Affleck(1975) hoopt zijn komst met een Oscar voor ‘Best Performance by an Actor in a Supporting Role’ te bekronen.

(6) Katherine Heigl(1978) opvallend aanwezig op de rode loper. Katherine wie? De blondine uit Knocked Up, die na een nacht zwanger raakt van Seth Rogen.

(7) Viggo Mortensen(1958) genomineerd voor zijn bijdrage in Eastern Promises, had een herkenbare verschijning in het bijzijn van zijn dochtertje.

Dutch Cowboys voor heel even DC Boulevard TV.

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.