Online15.06.2007

MyCom laat concurrentie achter zich


1181901229mycom.jpg
1181901229mycom.jpg

MyCom, de landelijke keten van computerspeciaalzaken, is door de lezers van Computer!Totaal gekozen tot ‘Favoriete Computerwinkel 2007’. Het is een van de categorieën in de Computer! Totaal Brand Awareness Survey, een grootschalig onderzoek onder de lezers van het tijdschrift.

In de Arena ontving MyCom-directeur Gert-Jan Kosters woensdag de award van Raimon Gort, algemeen directeur van uitgever IDG Nederland.

In de subcategorie ‘echte’ winkels liet MyCom zijn concurrenten, waaronder Media Markt en Dynabyte, op grote afstand. En hoewel het persoonlijke contact met de klant bovenaan het prioriteitenlijstje van de winkelketen staat, wees het onderzoek van Computer!Totaal MyCom ook aan als derde internetwinkel. Een positie die volgens de directie de komende tijd alleen maar versterkt zal worden. Alles bij elkaar genomen is MyCom in ieder geval de beste keuze, volgens de lezers van het blad.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.