WhatsApp update iOS6 en iPhone 5 zit eraan te komen

WhatsApp update iOS6 en iPhone 5 zit eraan te komen

WhatsApp heeft de langverwachte update, met ondersteuning voor de iPhone 5 en iOS6 afgerond en ingediend bij iTunes. Het is nu alleen nog wachten op de goedkeuring van Apple. Deze nieuwe versie moet alle problemen oplossen die er nu zijn met iOS6 en de iPhone 5.

De update voor de iPhone 5 is vooral noodzakelijk om de app over het volledige scherm weer te kunnen geven, gebrukers zien op dit moment nog zwarte balken aan de boven- en onderkant van het venster. Voor iOS6 zijn onder andere de bugs gefixt met betrekking tot profielfoto's.

De nieuwe WhatsApp versie zou afgelopen weekend ingediend zijn, het is dan standaard even wachten op goedkeuring, een proces dat normaal enkele dagen in beslag neemt. Zo heeft een bron bekend met de situatie laten weten aan Whatsappen.nl. WhatsApp zelf laat niks los als het gaat om toekomstige publicaties, wel bevestigde een tweet dat beta-testers vorige week al over versie 2.8.5 beschikten.

UPDATE 021112: CEO Jan Koum heeft bevestigd dat inderdaad een nieuwe versie ter goedkeuring bij iTunes was ingediend op het moment van schrijven van bovenstaand artikel. Het bedrijf laat vooralsnog echter niets los over een verdere tijdsindicatie of reden van de vertraging.

Enkele beta-testers zeggen inmiddels te beschikken over WhatsApp versie 2.8.6. Mogelijk dat versie 2.8.5 is afgekeurd door Apple en een nieuwere versie enkele problemen zou moeten oplossen. Dit is echter (nog) niet bevestigd door WhatsApp.

Reacties (16)

  • gio

  werd tijd ook zon grote app, zo lang moet t duren met update voor iphone 5.

  Do 18 okt 2012, 21:07 [reply]

  • rayvis

  waar blijft ie dan???

  Di 13 nov 2012, 12:05 [reply]

  • rinke

  precies opschieten apple keur nou maar goed! ben gewend met iphone 4 dat de spatiebalk onderaan het scherm zit. loop nu steeds op die zwarte balk te drukke!

  Di 30 okt 2012, 17:00 [reply]

  • Beheerder

  Is een hoerenzoon

  Vr 2 nov 2012, 23:36 [reply]

  • Arend Jan

  Klopt

  Zo 4 nov 2012, 18:41 [reply]

  • Tc

  Schandalig Apple dat dit zo lang moet duren. Betaal je bijna 800 euro voor een telefoon. En dan nog moet je al langer als een maand wachten op een update. Is dit niet de een van de meest gebruikte Apps? Hij mag wel 100% probleem vrij zijn als hij er is.
  Tijd en geld investeren in rechtszaken. Zorg eerst maar is dat je product in orde is! Dat is uiteindelijk nog waar het om draait.

  Do 8 nov 2012, 00:35 [reply]

  • Bc

  Beste Tc
  Als jij nou ook even je huiswerk doet, of het artikel nou eens fatsoendelijk leest, dan weet je dat Apple hier niets mee te maken heeft, behalve het goedkeuren van de app...

  Dus dat gemekker over rechtzaken en 800,- euro voor de telefoon staat buiten Apple! Om het maar even voor te kouwen...#%*@&€!!!

  Do 8 nov 2012, 08:12 [reply]

  • Tc

  Volgens mij staat er dat het bij Apple is ingediend en dat er word gewacht op goedkeuring? Dat er enige vertraging is omdat er eerst een update ingediend moet worden kan ik begrijpen. Maar als deze 16 oktober is ingediend duurt het wel lang. Voordat deze goedgekeurd word en volgens mij ligt dat toch echt bij Apple?

  Do 8 nov 2012, 20:49 [reply]

  • CGi

  Whatsapp zou afgekeurd zijn wegens een bug maar heb nu spotify al 3x moeten updaten in verband bugs, dus lekker krom is dat dus. Vind iPhone wel lekker stom bezig door hun geheimzinnig gedrag hebben alle apps makers sowieso een achterstand hem om het op tijd te leveren

  Di 13 nov 2012, 20:30 [reply]

  • Nick

  Jullie weten dat apple een app helemaal nakijkt of er geen virussen in zitten he. Heb wat geduld anders word het net als bij androit dat overal virussen in kunnen zitten

  Do 15 nov 2012, 11:51 [reply]

  • CGi

  Nou je android reactie schiet de verkeerde keelgat, want had voordat ik iphone 5 had, een android toestel, en is met de grote apps Facebook, Twitter, whatsapp, Nu.nl en enz, gewoon stabiel en zelfs mooier en leuker te gebruiken widgets en zelfs in de apps is het mooier gemaakt, de zitten icoontjes bijv in whatsapp voor het versturen van een foto een fotootje of videocamera en ga zo maar door, bij iphone krijg je 6 regels te lezen en dat was het, merk met het gebruiken van iphone je niks extra's kan doen dan je app icoontjes op een andere plaats zetten, dus aub hou android hier buiten.

  Zit al 2 weken met een iphone 5 en dat nog met iphone 4/4s apps zit te werken, wat gewoon hinderlijk is en je nog vanuit gaat dat het een nieuwe telefoon is met een hele dure prijsklasse

  En tot slot mag ik van jou niet klagen omdat ik als klant geen recht heb op een goed product? Als alles werkte had ik niet eens moeite genomen te vergelijken met een android toestel want het is net appels met peren vergelijken iedereen heeft een andere smaak qua telefoon

  Do 15 nov 2012, 12:15 [reply]

  • henkie

  ^^^ +1!!

  Do 15 nov 2012, 15:50 [reply]

  • Martijn

  Goed, dan reageer ik ff 1 keer. Men loop
  Toch nie te zaniken, boeie die zwarte balk
  Voor een paar weken. Je moet gratis typen met
  Die app en meer niet! De update komt
  Heus wel maar mensen hebben trgenwoordig
  Geen geduld meer, alles moet altijd direct!

  Vr 16 nov 2012, 00:18 [reply]

  • CGi

  Wat goed dat jij maar 1x reageert want je praat ook crap
  De app kost wel geld en het is hinderlijk. Whatsapp maar hou je iPhone niet recht maar dwars en je ziet 2 maten hoe lelijk is dat!!!
  En ik heb vandaag weer nieuwe updates gehad van Facebook em Twitter, zijn ook niet de eerste updates van ze en er staat weer bij met nieuwe bug fixes maar whatsapp is afgekeurd wegens een bug, lijkt me meten met 2 maten als Facebook en Twitter wel met een bugs zijn toegelaten
  Maar goed de mensen die er zich niet aan storen en het niet erg vinden wel deze artikel lezen en ook tijd genoeg insteken om de reacties te lezen en dan nog erop willen schrijven van kijk ik ben tevreden, leuk voor jullie, tip blijf lekker stil dan en doe alsof je het niet erg vind dat je moet wachten

  Vr 16 nov 2012, 06:19 [reply]

  • Martijn

  Nou kom op CGi de update is er al.....

  Vr 16 nov 2012, 23:29 [reply]

  • CGi

  Ja de update is er en ik zie nog steeds geen foto's bij me favorieten lekker is dat

  En kijk wat leuk weer Facebook update wat goed dat Facebook alles zo snel kan laten updaten NOT

  Za 17 nov 2012, 08:52 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines