Mobile08.03.2012

Droam lanceert nieuw product, Droam Nationaal


droam-lanceert-nieuw-product-droam-natio.jpg
droam-lanceert-nieuw-product-droam-natio.jpg

We zijn er eerlijk in, we zijn een fan van Droam (video). Voor wie veel reist en niet zonder internet kan en weet wat de kosten voor internet in het buitenland zijn kan haast niet zonder. Je Droam werkt vrijwel altijd en de kosten zijn zeer goed te overzien.

Deze week lanceert Droam een nieuw product voor de Nederlandse markt: Droam Nationaal. Hiermee wil het bedrijf nspelen op de toenemende vraag naar een concurrerend mobiel data abonnement voor de Nederlandse markt.

Bij Droam Nationaal krijg je 12 maanden lang toegang tot het snelste mobiele netwerk in Nederland met 2 gigabyte data per maand (alleen in Nederland te gebruiken). Het Droam Nationaal apparaatje krijg je thuisgestuurd en blijft jouw eigendom. De bandbreedte blijft constant en snel, ook als je de bundel mocht overschrijden.Droam Nationaal abonnees ontvangen bovendien 4 vouchers voor Droam Europa. Hiermee kun je 4 weken per jaar tot wel 500 megabyte mobiele data per week verbruiken in Europa. Daarnaast kun je ieder ander Droam product, zoals voor China, de Verenigde Staten of Thailand, bestellen zonder borg te betalen.

Door de toevoeging van Droam Nationaal aan haar producten tracht Droam op de meest gunstige manier gebruik te maken van mobiele data, zowel in Nederland als in het buitenland. Met Droam Nationaal heb je als de klant recht op een groot aantal MB’s in Nederland en 4 x 1 week gratis gebruik van Droam Europa. 

Phillip Actor, oprichter van Droam: ‘De grote providers bieden zoveel verschillende data abonnementen dat men er een dagtaak aan heeft de juiste uit te zoeken. Zelfs de zakelijke klant ziet door de bomen het bos niet meer. Wij ontvingen het afgelopen jaar herhaaldelijk de vraag of wij ook een geschikt product voor de Nederlandse markt kunnen aanbieden. Met Droam Nationaal adresseren wij deze vraag.

Het apparaatje, Droam genaamd werkt eenvoudig en maakt een draadloze verbinding met het internet. Droam geeft dit signaal door als Wi-Fi-verbinding naar maximaal 5 apparaten. Denk hierbij aan een laptop, mobiele telefoon, gameconsole en tablet zoals de iPad. Droam wordt gebruikt naast de mobiele telefoon, het eigen nummer blijft dus bereikbaar. 

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.