Mobile04.11.2010

Pizzabezorgers veiliger over straat dankzij MyOrder


pizzabezorgers-veiliger-over-straat-dank.jpg
pizzabezorgers-veiliger-over-straat-dank.jpg

Pizzakoeriers worden gemiddeld vijf keer per maand overvallen in Amsterdam. Naar aanleiding hiervan roept hoofdcommissaris Welten in het Parool op niet meer contant te betalen.

Tot voor kort waren oplossingen hiervoor duur of niet praktisch. Maar waar al lang over wordt gepraat, breekt nu echt door! Betalen met je mobiele telefoon. MyOrder bood al de mogelijkheid om met je mobiele telefoon bij 100 horecalocaties, 17 bioscopen je drankje, hapje en kaartjes te bestellen en betalen. Daar worden nu in één klap 2500 bezorgrestaurants aan toegevoegd, waardoor er in heel Nederland met de mobiel kan worden besteld en betaald.

foto: deapeajay

Hierdoor hoeven koeriers niet meer met contant geld over straat. De bestelling is van te voren al mobiel betaald. Ook voor de consument biedt het voordelen; je hebt enorme trek maar geen eten in huis! Vanaf nu bestel je eenvoudig je eten via je mobiele telefoon met MyOrder. Geen gedoe meer met contant geld, niet meer zoeken naar de pizza-folders in de la, maar eenvoudig op je telefoon de menukaart bekijken je bestelling plaatsen en direct afrekenen. De mobiele betaling wordt afgehandeld via MiniTix (het mobiele betaalsysteem van de Rabobank die werkt ongeacht bij welke bank je zit).

MyOrder  is gemakkelijk, veilig en snel! Een aanrader voor iedereen, want door gebruik te maken van MyOrder, heb je geen contant geld meer nodig en heb je met een paar klikken je eten in huis. MyOrder is geschikt voor elk type telefoon met een internetverbinding.

Voordelen mobiel betalen
Directeur Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl : ´We zijn zeer blij met de samenwerking met MyOrder. Wij geloven in het zo breed mogelijk beschikbaar stellen van ons netwerk. MyOrder is bovendien interessant vanwege de slimme integratie van mobiel betalen.´

Landelijke dekking
Thomas Brinkman, oprichter van MyOrder ziet de samenwerking met Thuisbezorgd.nl als een belangrijke onderdeel om mobiel betalen landelijk geaccepteerd te krijgen. ‘Het aantal locaties waar je met je mobiel kan betalen is door de samenwerking met Thuisbezorgd.nl enorm gestegen’ Dit gaat de doorbraak van mobiel betalen enorm versnellen.