Mobile22.12.2008

Uit volle borst voor Serious Request


uit-volle-borst-voor-serious-request.jpg
uit-volle-borst-voor-serious-request.jpg

Zodra het vijf december is geweest, hoor je gegarandeerd de dag erna het eerste kerstliedje op de radio. En voor je het weet ben je in de auto toch weer zachtjes aan het meezingen met ‘Driving home for Christmas’ of die andere meebruller All I want for Christmas is you’ . En nu kun je je dwangmatige zangneurose omzetten in cash voor 3FM Serious Request. Fame én fortune dus.

Er is namelijk een goed meezingbare kerstsingle gecomponeerd door zangeres Dennis. Mobillion heeft vervolgens voor deze actie een 0900 voice response systeem ontwikkeld waardoor het voor miljoenen Nederlanders mogelijk is om met Dennis mee te zingen.

Iedereen die belt met 909-8668 kan meezingen. Iedere stem wordt vervolgens verwerkt in de officiële single, die op 24 december wordt aangeboden aan het Glazen Huis. De opbrengst hiervan (je betaalt 1,30 per minuut tijdens het inzingen) gaat naar 3FM Serious Request. Kun je eindelijk eens ongegeneerd meezingen! Ik zag net op de site dat er al bijna 13.000 mensen ‘in het koor’ zitten.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.