Mobile22.08.2007

Live concert op mobiel


1187782287c-maroon5.jpg
1187782287c-maroon5.jpg

Dinsdag 28 augustus treedt Maroon 5 op in de Orange Flagship store in Rotterdam. Vanaf 17.15 uur speelt de band daar een uur lange akoestische set, die in Nederland voor het eerst direct te volgen is via Orange World TV op de mobiele telefoon.

Elke Orange klant in Nederland met een toestel met een Orange UMTS simkaart en toegang tot Orange World TV kan op 28 augustus live kijken naar het optreden. Het miniconcert vloeit opnieuw voort uit de samenwerking tussen Universal Music en Orange, die vorig jaar een Music prepaid pakket, en dit jaar een Music-abonnement lanceerden.

Eerder waren er al ‘Orange Music’ optredens van Keane, The Fratellis, Jim, Katie Melua en John Legend in de Orange Flagship store, maar deze waren altijd alleen achteraf via de site te bekijken.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.