Gaming19.07.2008

E3: nextgen Tombraider Underworld


e3-nextgen-tombraider-underworld.jpg
e3-nextgen-tombraider-underworld.jpg

De vijfde dag van de E3Expo in LA kent opnieuw fraaie gametrailers van langverwachte sequals. Senior Marketeer Matt Knoles licht toe wat we kunnen verwachten van deze nieuwe toprelease waarin Lara Croft voor het eerst wordt ‘motion captured’.

In het videointerview met Matt zien we tevens exclusieve beelden van de nieuwe werelden waarin Lara Croft extreme puzzels dient op te lossen in jungles, in tempels à la Prince of Pursia en onder water moet vechten met haaien. Tombraider Underworld ligt eind november 2008 in de schappen voor alle platforms waaronder ook de PSP en WII.

Óók interessant is de zogenaamde ‘developers diary’ waarin de ontwikkelaars en (lead) designers uitleggen hoe het spel tot stand is gekomen.

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.