Gaming18.07.2008

Videorecap E3 Game-expo dag 3


videorecap-e3-game-expo-dag-3.jpg
videorecap-e3-game-expo-dag-3.jpg

T-Mobile heeft (MTV-)host en gamefreak Daniel Kayser naar voren gedrukt om de ‘recap’ te doen van dag 3 van het indrukwekkende E3. De E3 Game-expo lijkt groter en indrukwekkender dan ooit. De grote 3(Sony, Nintendo en Microsoft) troeven elkaar dagelijks af in nieuwste topreleases en press-debuts. In de video..

.. laat Daniel zien dat dag 3 in het teken staat van.. sequals en vooral met als thema: Fight!

In de recap van de derde dag van de E3 in LA komen releases langs als Resident Evil 5, de nieuwe Star Wars, Killzone 2 en de topper Soul Calibur 4. Tevens kort een interview met man achter de ijskoude shooter Dark Void.

-447.jpg
-447.jpg
Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.