Online28.11.2008

Beetjehulp.nl versus traditionele internetmakelaar


beetjehulp-nl-versus-traditionele-intern.jpg
beetjehulp-nl-versus-traditionele-intern.jpg

De frisse internetmakelaar Beetjehulp.nl neemt het maandag 1 december op tegen oudgediende Makelaarsland. Traditioneel internetmakelaar Makelaarsland.nl heeft Beetjehulp.nl voor de rechter gedaagd. Een vermelding op de vergelijkingstabel van de website van Beetjehulp is -ondanks aanpassing door Beetjehulp- niet goed gevallen bij concurrent Makelaarsland. Op zich merkwaardig aangezien Makelaarsland -dat veel negatieve gevolgen ondervindt van de kredietcrisis- enkele jaren geleden bekendheid heeft verworven door zichzelf af te zetten tegen de ’traditionele makelaardij’. In 2006 is Makelaarsland hierbij gestraft voor het voeren van een misleidende (TV-)campagne.
 
Beetjehulp.nl is de internetmakelaar die een internetaanpak mixt met de expertise van een NVM-makelaar. Kort geding op 1 december 2008 vanaf 11 uur te Leeuwarden.

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.