Bill Gates is fan van Elon Musk: 'Meer mensen zoals Musk nodig'

Bill Gates is fan van Elon Musk: 'Meer mensen zoals Musk nodig'

Vorig artikel Volgend artikel

Bill Gates heeft in een interview op de Amerikaanse televisie gezegd dat de wereld meer ondernemers zoals Elon Musk nodig heeft om de klimaatverandering aan te pakken.

Gates en Musk bezorgd om klimaatverandering

Bill Gates vertelde CNBC dat de wereld meer ondernemers zoals Elon Musk zou kunnen gebruiken om de klimaatverandering aan te pakken. Gates heeft net een nieuwe boek uitgebracht met als titel: 'Hoe een klimaatramp te voorkomen'.

In het interview zegt Gates tegen Andrew Ross Sorkin van CNBC: "Ik vind wat Elon heeft gedaan met Tesla fantastisch. Het is waarschijnlijk de grootste bijdrage om ons te laten zien dat elektrische auto's een deel zijn van hoe we klimaatverandering oplossen."

Iedereen is bezig met Elon Musk

Elon Musk is nogal veel in het nieuws de afgelopen tijd. Hij plaatst regelmatig raadselachtige tweetjes en heeft pas geleden de cryptowereld op z'n kop gezet door met Tesla een bedrag van $1,5 miljard aan Bitcoin te kopen. Elon Musk is fan van Bitcoin. Hij zei in een tweet dat het bezitten van de cryptomunt beter is dan het hebben van contant geld. In die tweets verdedigde Elon Musk, de CEO van Tesla ook de mega aankoop van bitcoin door de autofabrikant.

[foto: Tadas Sar on Unsplash]

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...