Online26.10.2007

1miljard.nl tegen plannen Plasterk


1193394071kstudenten1.jpg
1193394071kstudenten1.jpg

Goede leraren zijn belangrijk, maar een goed hoger onderwijs ook! Het miljard dat minister van onderwijs Ronald Plasterk nodig heeft om de lerarensalarissen te verhogen mag niet ten koste gaan van het hoger onderwijs of van studenten in het algemeen.

De Landelijke Studenten Vakbond (LSVB) is samen met het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de verschillende jongerenorganisaties van de grote politieken partijen een online petitie gestart om het kabinet te dwingen om het geld dat Minister Plasterk nodig heeft voor zijn plannen niet bij de studenten en het onderwijs weg te halen.

“Laat álle ministers naar extra geld zoeken. Het afschaffen van de studiefinanciering, verhogen van de collegegelden of het afschaffen van subsidie voor masters is het verschuiven van het probleem en dus geen optie!” aldus de site.

Ben je het hier mee eens? Teken dan de petitie op 1miljard.nl!

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.