Nieuws14.02.2018

De Dutchcowboys Daily van 14 februari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 14 februari 2018.

CFO op de Bahama’s

Een geheel nieuw resort op de Bahamas (Baha Mar) is op zoek naar een nieuwe CFO. En het is echt iets voor jou. Over je opleiding hoef je jezelf overigens geen zorgen te maken. De “F” staat namelijk niet voor “Finance” maar voor “Flamingo”. Het bedrijf is dus echt op zoek naar een Chief Flamingo Officer. Solliciteren is eenvoudig maar er zijn uiteraard wel wat dingen die van je verwacht worden. Meer info is te vinden via de careers sectie op de website van het resort.

<i>Oh en zo ziet dan je `kantoor` eruit.</i>
Oh en zo ziet dan je `kantoor` eruit.

Lowlands dit jaar nog sneller zijn uitverkocht

Nog ongeveer een half jaar te gaan, dan gaan de poorten naar A Campingflight to Lowlands Paradise weer open. Editie nummer 26, met headliners Kendrick Lamar, The War on Drugs, Gorillaz en Dua Lipa. “We proberen nog wat meer verwennerij op te schotelen,” aldus Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg. Maar de concurrentie, vooral uit het buitenland, is groot. Acts worden weggekocht door festivals die simpelweg meer betalen. “We zijn een act kwijtgeraakt die op vrijdag bij ons zou spelen en op zaterdag en zondag in Japan moet zijn. Dat is niet te doen.

Toch maakt van Eerdenburg zich over de kaarten dit jaar geen zorgen. Vorig jaar was Lowlands zo’n 6 weken voor het festival uitverkocht. “Ik denk dat we dit jaar nog iets sneller zijn.” Meer weten over Lowlands dit jaar doe je via deze podcast op Soundcloud.

festival
festival

De eerste contantloze Domino’s in Rotterdam

Afgelopen vrijdag bezocht Burgemeester Aubotaleb de eerste ‘cash free’ Domino’s winkel in Rotterdam IJsselmonde. Het is alweer de vierde vestiging van de pizzaketen waarbij geen brief- en of muntgeld meer aanwezig is. Klanten die online hun bestelling plaatsen, betalen middels IDEAL of andere online betaalmogelijkheden. In de winkel zelf rekenen klanten af door te pinnen. En bestellingen die per telefoon worden gemaakt, worden aan de deur afgerekend met mobiele pinautomaten.

CashFree_Foto1
CashFree_Foto1

Weer goud voor Nederland

Niet alleen een gouden plak maar ook een Olympisch record voor Lentien Ter Mors op de 1.000 meter bij de vrouwen: 1:13,56. Wow!

Valentijnsdag inhakers

Vandaag is het weer Valentijnsdag. Voor de een is het dé dag van de liefde. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, kaarten en romantische etentjes. De ander ziet het als een commerciële feestdag overgewaaid uit Amerika. Een overzicht van alle inhakers check je hier.