Nieuws03.01.2017

De DC Daily van 3 januari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 3 januari 2017.

Van Gerwen doet waarvoor hij kwam

Michael van Gerwen is gisteren voor de tweede keer in zijn carrière wereldkampioen darts geworden. In de finale tegen de nummer 2 van de wereld, en de huidige wereldkampioen Garry Anderson, won onze landgenoot met overtuiging: 7-3.

Het was een dag eerder al smullen geweest voor alle dartliefhebbers toen Van Gerwen, ook wel Might Mike, of de groene sloopkogel genoemd, het opnam tegen Barney.

mvg4
mvg4

Goede nachtrust is belangrijk, Beddit helpt en meet hoe jij slaapt

Een goede nachtrust is van groot belang voor ons functioneren. Iedereen die wel eens, om welke reden dan ook, minder heeft geslapen weet wat dit met je doet. Prikkelbaarheid, vermoeidheid, gebrek aan concentratie: dat zijn nog maar een paar van de resultaten van een slechte nacht.

sleep
sleep

Video: 50 jaar CES

CES, de grootste Consumer Electronics Show ter wereld, heeft deze week zijn 50e verjaardag. Alles komt langzaam op gang in Las Vegas, en de BBC blikt met onderstaande video al even kort terug op enkele van de honderdduizenden gadgets die daar de afgelopen 49 jaar te zien zijn geweest!

Stelletje gekken

Je moet het maar durven: treinsurfen. Nu weten we uit ons eigen land al dat het niet slim is om te doen en dat het allemaal onverantwoord is, maar deze idioten uit Mumbai gaan nog een stapje verder. Kijken op eigen risico!

The future – now

In Korea zijn ze druk bezig om een mech te maken. Dat is een robot die niet door een computer wordt bestuurd maar door een mens die in de cabine zit. Het is het soort technologie dat we alleen maar in Japanse animatie-series zagen tot nu toe, maar het wordt langzaam realiteit! Gaaf om te zien, nu nog een versie die geen draadje nodig heeft…

honor-6x
honor-6x