Nieuws10.10.2016

De DC Daily van 10 oktober 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 10 oktober 2016.

Dance Dance Dance: 100.000 euro voor KiKa

KiKa heeft 100.000 euro ontvangen van de VriendenLoterij, dankzij het televisieprogramma ‘Dance Dance Dance’ van RTL 4. Actrice Robin Martens en ‘GTST’-collega Buddy Vedder streden mee in het dansprogramma voor een zelfgekozen goed doel. Het duo bereikte afgelopen zaterdag de finale en won daarmee 100.000 euro voor KiKa.

Rinske Vedder, Ambassadrice van KiKa: “Op dit moment wordt er een heel nieuw Prinses Máxima Centrum gebouwd. Dit wordt het grootste kinderoncologische centrum van Europa. Dankzij de 100.000 euro van de VriendenLoterij kunnen wij in dit centrum een kinderspeelplaats bouwen en inrichten, geheel afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderen. Daarom willen wij Robin en Buddy namens KiKa, het Prinses Máxima Centrum en alle ouders en kinderen heel erg bedanken voor hun inzet!

kika
kika

Netflix toont eerste trailer Iron Fist

Recent kondigde Netflix al aan dat de serie Iron Fist vanaf 17 maart 2017 beschikbaar zal zijn. De eerste teaser was te zien tijdens Comic Con in San Diego. En tijdens Comic Con New York is nu ook de eerste trailer uitgebracht.

Beste Samsung: Begraaf de Galaxy Note 7!

Samsung Nederland heeft vandaag besloten dat de levering van de Galaxy Note 7 in Nederland (en België) wederom uitgesteld is. Tot nader order, om precies te zijn. Er is nog niet besloten of het toestel helemaal van de markt gehaald gaat worden.

sgn7-graf-1440
sgn7-graf-1440

100.000 keer Toyota hybride

Toyota heeft in Nederland de 100.000e hybride Toyota afgeleverd. Het jubileumexemplaar, een Prius, is overhandigd aan zijn nieuwe eigenaar, Wouter Jan Schouten uit het Gelderse Gameren. Hij is de winnaar van de ‘100.000e Toyota hybride-actie’ die Toyota importeur Louwman & Parqui organiseerde.

toyota-prius
toyota-prius

Dag van de Duurzaamheid

Het is vandaag de Dag van de Duurzaamheid, een dag om eens extra stil te staan bij klimaatverandering en het verminderen van de CO2-uitstoot. Een hoop bedrijven doen daar aan mee, en vragen aandacht voor het onderwerp duurzaamheid. Zoals ook de NS, die herbruikbare bekers in treinen verstopt.

Homeland seizoen 5 nu op Netflix

Ben je al klaar met seizoen 2 van Narcos en heb je Stranger Things ook al gezien? Dan kun je nu verder met bingewatchen van Homeland seizoen 5, want die staat inmiddels op Netflix. Het heeft wel een jaar geduurd, want precies een jaar geleden werd de serie al in Nederland uitgezonden.

homeland-seizoen-5
homeland-seizoen-5