Entertainment05.10.2015

Homeland seizoen 5 begonnen


Eerste aflevering volledig te bekijken via Facebook!

Goed nieuws voor alle Homeland-fans: gisteren is seizoen 5 van Homeland begonnen. Carrie Mathison, Saul Berenson en Peter Quinn zijn eindelijk terug! Het nieuwe seizoen maakt een sprong in de tijd, we zijn twee jaar verder. Carrie werkt niet meer voor de CIA, woont in Berlijn en heeft een nieuwe lover. De trailer van de eerste aflevering zit in ieder geval al direct vol actie en belooft heel wat voor het nieuwe seizoen.

Seizoen 5 van Homeland heeft ook weer 12 afleveringen. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn is niet bekend, maar ik hoef de manieren om nu alvast al van seizoen 5 te genieten niet aan je uit te leggen. Ik wacht in ieder geval af tot alle 12 afleveringen uitgezonden zijn in de Verenigde Staten, om dan in één keer te kunnen kijken!

Maar… geen zin om te wachten dan kun je nu al de eerste aflevering in z’n geheel via Facebook bekijken! Enjoy!

Update: er is dus wél bekend wanneer seizoen 5 in Nederland te zien is, en dat is deze week al! Vrijdag 9 oktober 2015 op NPO 3.

Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en editor in chief van Travelvalley. Ze schreef ook de boeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. E-mail: marloes@travelvalley.nl