Gadgets13.12.2016

Oral-B GENIUS: een slim cadeau onder de kerstboom


sponsored story

Uit onderzoek is gebleken dat we massaal liegen over kerstcadeaus. Maar liefst 80 procent is niet helemaal eerlijk over het gekregen cadeau en wil niet dat de gever weet dat hij of zij er niet blij mee is. Leugentjes om bestwil dus. Uit onderzoek blijkt ook dat de meeste mensen gemiddeld 14 uur besteden aan het zoeken naar en kopen van kerstcadeaus. Maar zeg nou zelf: het is ook helemaal niet zo eenvoudig om leuke, originele en praktische cadeaus te vinden voor jouw dierbaren. Daarom zou dit zomaar het ideale kerstcadeau kunnen zijn voor iemand die jij wilt verrassen, want hiermee kun je fashionista’s, tech-junkie’s, globetrotters en health-goeroe’s blij maken. En zelfs je veeleisende moeder. Een cadeau waarmee je iemand 365 dagen kunt laten stralen!

Oral-B GENIUS: de slimste tandenborstel van dit moment

Goede mondverzorging is belangrijk, want daar ligt de basis van een algehele goede gezondheid. Bij het ultieme kerstcadeau denk je wellicht niet meteen aan een elektrische tandenborstel, maar dit is een geschikter geschenk dan je in eerste instantie denkt. Oral-B GENIUS is de slimste tandenborstel van dit moment.

Dat komt doordat de makers een aantal hele slimme dingen in deze elektrische tandenborstel hebben gecombineerd. Zo zit er er een poetsdruksensor in die aangeeft of je te hard drukt op je tanden en zit er de zogenaamde positiedetectietechnologie in, die gedeeltes van de mond voelt en herkent via sensoren in de tandenborstel.

Het slimme zit ‘m vooral in de koppeling die je kunt maken met je smartphone. Zet je smartphone in een speciale houder voor de badkamerspiegel en open de Oral-B app want dan wordt het pas echt leuk. Hiermee kun je bijhouden welke zones je goed poetst en welk plekje je eventueel hebt gemist. Je krijg op deze manier direct feedback over hoe je poetst met daarbij advies over de druk die je moet uitoefenen en over de poetsduur.

Wie kun je hier blij mee maken?

Er zijn ongetwijfeld ook mensen die jij liefhebt, die je blij zou kunnen maken met deze slimme tandenborstel, want jij hebt toch ook wel een fashionista, tech-junkie of health-goeroe in de familie? Of wat dacht je van jezelf? Want met kerst mag je ook jezelf weleens verwennen met deze super handige gadget!

  • De fashionista zal vooral blij worden van de smartring. Het is een 360° lichtsysteem dat beschikbaar is in 12 kleuren. Hiermee kun je de tandenborstel naar iedere smaak aanpassen. De speciale 3D White borstelkop en de whitening poetsbehandeling zorgen voor stralend witte tanden.
  • Wie van tech houdt, zal zeker weten blij worden van de positiedetectietechnologie, want welke andere tandenborstel is in staat jou aan de hand van een app te vertellen welke delen van je gebit je vergeten bent te poetsen?
  • Jetsetters en globetrotters nemen ‘m mee op reis, want er zitten een handige reisetui en smartphonehouder bij. De GENIUS is voorzien van een Lithium-lonbatterij die ervoor zorgt dat je twee keer daags twee minuten kunt poetsen zonder de tandenborstel opnieuw te hoeven opladen.
  • Je ouders weten dat naarmate je ouder wordt, het belangrijker is om je mond gezond te houden. Met de gepersonaliseerde poetsbehandelingen kun je kiezen voor frisse adem, het bestrijden van tandplak, whitening, tandvleesgezondheid en de volledige verzorging van een beugel. Ouders maak je dus ook blij met deze tandenborstel.
  • En dat is er nog de health-goeroe die alles doet voor gezondheid en daar hoort ook een goede mondhygiëne bij. Met de slimme app kunnen zij hun poetstechnieken verbeteren en poetsen volgens advies van de tandarts.

Oral-B GENIUS als kerstcadeau

Wil je deze slimme tandenborstel als kerstcadeau geven – of jezelf mee verwennen – dan heb je de keuze uit wit en zwart. De bijbehorende app kunnen gebruikers gratis downloaden via de App Store of Google Play Store. Adviesprijs: vanaf 249 euro. Koop je de Oral-B GENIUS voor 31 december, maak dat gebruik van de cashback actie waarmee je minimaal 50 euro kunt besparen! Op de website vind je nog meer informatie over dit product.