Entertainment12.09.2019

Disney Plus nu al beschikbaar in Nederland


Exclusieve proefperiode in ons land van start gegaan

Disney+ start 12 november en Nederland zou, naast de Verenigde Staten en Canada, het land zijn waar de nieuwe streamingdienst van start gaat. Nu blijkt dat we zelfs de wereldwijde primeur hebben, want vanaf vandaag kun je in ons land al kijken naar het aanbod van films en series op Disney+. Het betreft een proefperiode, die gratis is tot de officiële lancering over 2 maanden. Hiermee wil Disney+ het platform technisch optimaliseren vóór de officiële lancering op 12 november.

Disney+ nu beschikbaar

Op de nacht van 11 op 12 september heeft Disney+ de streamingsdienst live gezet voor de Nederlandse markt. De app is nu beschikbaar voor zowel iOS als Android. De streamingservice biedt rechtstreeks toegang tot films, series en korte content van onder andere Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Je kunt Disney+ toevoegen op maximaal 10 apparaten, waaronder iPhones en iPads, Apple TV, Chromecast, Xbox One en Playstation 4.

<em>De app van Disney+ is nu beschikbaar in Nederland<\/em>
De app van Disney+ is nu beschikbaar in Nederland

Nog geen nieuwe content

Het aanbod is nu al interessant, maar bevat nog geen nieuwe content. We kunnen dus al wel alle klassiekers (nog eens) bekijken, zoals Pirates of the Carribbean, Vaiana, Duck Tales, Coco en Iron Man. Nog nooit eerder vertoonde original films, series en documentaires die exclusief voor Disney+ zijn gemaakt, zie je vanaf 12 november. Dan komt de nieuwe streamingdienst in het eerste jaar met meer dan 25 eigen series en 10 nieuwe films en documentaires, waaronder Star Wars The Mandalorian en Lady en de Vagebond.

Je kunt tot 12 november gratis kijken, maar moet daarvoor wel een abonnement afnemen. Wil je daarna niet blijven kijken? Dan kun je deze opzeggen voordat de dienst officieel start en je ook abonnementskosten moet betalen. Uiteraard kun je alle films en series downloaden, zodat je deze offline kunt bekijken op maximaal 4 apparaten tegelijk. Natuurlijk heeft Disney ook gedacht aan kinderen, want er is een speciaal kinderprofiel voor kinderen jonger dan 7 jaar.

Voor Disney+ betaal je vanaf 12 november € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar. Lees hier meer over de proefperiode of download meteen de app.

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.

Verder lezen over Disney

Disney wil Disney+ verslavender maken en doet Netflix na

Disney wil zijn streamingdienst verslavender maken en doet daarom Netflix na met een persoonlijkere ervaring.

Entertainment17.07.2024

Disney wil Disney+ verslavender maken en doet Netflix na

Disney+ bevat straks mogelijk video’s door gebruikers

Disney zou overwegen om de video’s die gebruikers hebben gemaakt op zijn streamingdienst te zetten. 

Video28.06.2024

Disney+ bevat straks mogelijk video’s door gebruikers

Eten en jazz in serie-vorm: seizoen 3 van The Bear komt eraan

The Bear is een keukenserie, die op Disney+ te zien is, gaat zijn derde seizoen in en daarvan is de trailer online gekomen. Het belooft wat.

Entertainment27.05.2024

Eten en jazz in serie-vorm: seizoen 3 van The Bear komt eraan

Goed nieuws: er komen nog twee seizoenen van Shōgun

Het is een van de visueel mooiste series die we in jaren hebben gezien en nu komt er in ieder geval nog een seizoen 2 en 3: Shōgun.

Entertainment20.05.2024

Goed nieuws: er komen nog twee seizoenen van Shōgun

Star Wars day: Apple, LEGO en Fortnite eren May the Fourth

May the Fourth be with you. Het is vandaag 4 mei en die staat wereldwijd in het teken van Star Wars. Deze merken besteden er aandacht aan.

Nieuws04.05.2024

Star Wars day: Apple, LEGO en Fortnite eren May the Fourth

Mufasa: The Lion King komt dit jaar nog uit: dit is de trailer

Mufasa: The Lion King komt eraan. de vertelling over de vader van Simba. Het is wederom computeranimatie in optima forma. Dit is de trailer.

Entertainment29.04.2024

Mufasa: The Lion King komt dit jaar nog uit: dit is de trailer

Disney’s nieuwe animatronics zijn levensecht

Disney maakt al vanaf het prille begin dat het startte met pretparken animatronics dankzij zijn imagineers: het zijn een soort robots die personages moeten voorstellen. De presidenten van de Verenigde Staten bijvoorbeeld...

Entertainment07.04.2024

Disney’s nieuwe animatronics zijn levensecht

​Dit is wat Disney World zo bijzonder maakt!

Even een paar dagen helemaal ondergedompeld worden in de wondere wereld van Disney. Het is voor velen een bijzondere beleving. Herinneringen ophalen aan vroeger (als kind?), of nieuwe herinneringen maken (met kinderen?)....

Entertainment06.04.2024

​Dit is wat Disney World zo bijzonder maakt!