Entertainment28.09.2019

Deze kinderseries zie je straks op Apple TV+


Onder andere Snoopy In Space

Vanaf 1 november kunnen we kijken naar Apple TV+ en daarop komen ook verschillende series voor kinderen te staan. Apple heeft trailers vrijgegeven voor de eerste 3 kinderseries: Snoopy in Space, Helpsters en Ghostwriter. Natuurlijk wil het bedrijf dat een zo groot mogelijk publiek zich aangesproken voelt en alvast inschrijft.

Snoopy In Space

Snoopy In Space bestaat volgens een persbericht van Apple uit een serie van 12 korte films. Hierin zien we dat de hond zijn droombaan krijgt als astronaut bij NASA, naar de maan gaat en de leiding heeft over het internationale ruimtestation ISS.

Sesamstraat in een nieuw jasje

Helpsters ziet eruit als Sesamstraat, maar dan in een nieuw jasje. En dat is niet zo gek, aangezien het is bedacht en geproduceerd door de makers van het kinderprogramma. De serie richt zich op jonge kinderen, tot een jaar of 5. De ‘helpsters’ zijn monsters die graag problemen oplossen en de groep wordt geleid door Coby. Op de site van Apple lezen we dat ‘of het nu gaat om het organiseren van een feest, beklimmen van een berg, of het onder de knie krijgen van een magische goocheltruc, de ‘helpsters’ kunnen alles aan’.

Een geest in de boekwinkel

Ghostwriter is geen tekenfilm, maar een serie die draait om een groep van vier vrienden die samen uitzoeken waarom er een geest rondspookt in de plaatselijke boekwinkel. Ze moeten samenwerken om het mysterie op te lossen. Elke aflevering is gebaseerd op echte literatuur.

Andere hoogtepunten van Apple TV+

Naast de kinderseries kunnen we ons ook alvast verheugen op:

  • The Morning Show: een serie met onder andere Jennifer Aniston en Reese Witherspoon.
  • See: sci-fi serie die draait om een groep mensen die een dodelijk virus hebben overleefd, met onder andere de Nederlandse Sylvia Hoeks.
  • Dickinson: deze serie draait om dichteres Emily Dickinson en speelt zich af in 1850.
  • For All Mankind: een serie die draait om de eerste maanlanding en ‘space race’ tussen de VS en USSR.
  • Servant: een spannende serie over een stel dat in de rouw is.
  • Hala: coming-of-age film over een 17-jarig Islamitisch meisje.
Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.

Verder lezen over Apple

Dit zijn de beste muziekalbums ooit gemaakt, volgens Apple

The Miseducation of Lauryn Hill? My Beautiful Dark Twisted Fantasy van Kanye? Thriller van MJ? Dit zijn de beste albums ooit, volgens Apple.

Entertainment22.05.2024

Dit zijn de beste muziekalbums ooit gemaakt, volgens Apple

Apple fikst fotoprobleem en doet alsof er niks aan de hand is

Goed nieuws en slecht nieuws: het goede nieuws is dat er een fix is verschenen voor mensen wiens iPhone of iPad verwijderde foto's toonde. Het slechte dat Apple geen uitleg heeft.

Mobile21.05.2024

Apple fikst fotoprobleem en doet alsof er niks aan de hand is

iPhone gaat helpen tegen wagenziekte

Wagenziekte is heel vervelend, zeker wanneer je een lange rit naar je vakantiebestemming hebt. Apple gaat er iets aan doen om te helpen je autorit wat prettiger te maken.

Mobile17.05.2024

iPhone gaat helpen tegen wagenziekte

iPhone-probleem zorgt dat weggegooide foto’s van jaren geleden terug zijn

Heb je foto's jaren geleden weggegooid, verschijnen ze doodleuk weer op je iPhone. Het gebeurt momenteel bij diverse gebruikers.

Mobile16.05.2024

iPhone-probleem zorgt dat weggegooide foto’s van jaren geleden terug zijn

App Store onderschept meer dan 7 miljard dollar aan mogelijk frauduleuze transacties

Cybercrime15.05.2024

App Store onderschept meer dan 7 miljard dollar aan mogelijk frauduleuze transacties

En dat in slechts 4 jaar tijd
Apple: ‘Sorry voor onze smakeloze reclamespot voor de iPad’

Apple biedt zijn excuses aan, zegt dat het de plank heeft misgeslagen, maar het laat zijn controversiële reclame wel staan. 

Gadgets10.05.2024

Apple: ‘Sorry voor onze smakeloze reclamespot voor de iPad’

Apple toont een geheel vernieuwde iPad-lineup

Apple heeft vandaag, zoals verwacht, zijn nieuwe iPads gepresenteerd. De iPad Pro (met M4-chip) is een krachtig nieuw model verkrijgbaar in zilver en spacezwart, en die komt in 2 formaten: een lekker ruim 13‑inch model of het wat meer handzame 11‑inch model.

Gadgets07.05.2024

Apple toont een geheel vernieuwde iPad-lineup

Nieuwe Pro's & Air's
Een verbeterde Siri en meer AI-plannen van Apple

Iedereen doet wel iets met AI, maar Apple is er wat stiller over. Toch belooft dat er wel aan te komen, namelijk later dit jaar.

Mobile06.05.2024

Een verbeterde Siri en meer AI-plannen van Apple