De stembussen voor de Guidinc. Streaming Video Awards 2020 zijn geopend!

De stembussen voor de Guidinc. Streaming Video Awards 2020 zijn geopend!

Vorig artikel Volgend artikel

We streamen ons helemaal lijp. Er zijn veel aanbieders online. De beste series en films worden tegenwoordig gemaakt en gebracht door deze streamingdiensten.

Guidinc organiseert nu de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards. Dat zijn publieksprijzen dus iedereen die weleens naar een streamingdienst zoals Netflix, Videoland of Amazon Prime Video kijkt, kan meedoen om zijn of haar favoriet naar de overwinning te helpen.

streaming-video-awards
Guidinc. Streaming Video Awards 2020.

Categorieën Guidinc. Streaming Video Awards

Kiezers kunnen zich uitleven op zes categorieën: beste serie, beste ‘original’ film, beste documentaire en favoriete streamingdienst van het afgelopen jaar. Er is ook een categorie voor het favoriete koppel uit een serie of film en onze eigen lievelingscategorie: beste serie-quote aller tijden.

Zo is het dus mogelijk om te stemmen op bijvoorbeeld Stranger Things, The Mandolorian of Undercover.

Stemmen Guidinc. Streaming Video Awards

Stemmen kan tot en met 17 november. Daarna maken ze de drie favorieten van iedere categorie bekend. En zet 26 november ook maar alvast groot in de agenda, want dan wordt in een online uitzending bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de eerste Guidinc. Streaming Video Awards.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...