Online02.10.2009

Online tuesday nieuw maandelijks event


online-tuesday-nieuw-maandelijks-event.jpg
online-tuesday-nieuw-maandelijks-event.jpg

Dinsdag 13 oktober gaat online tuesday van start. Een nieuw maandelijks event waar de bezoekers de meest opmerkelijke en nuttige trends op online gebied door een ervaren marketeer of specialist in dat onderwerp.

Een event voor adverteerders en marketeers die alles willen weten over de nieuwste ontwikkelingen en van gedachten willen wisselen met hun collega’s. Tijdens de eerste bijeenkomst trappen Marco Derksen (IAB Nederland), Marcel Vogels (MeMo2) en Ben van der Burg (WebAds) af. Zij geven inzicht in de trends, facts and figures van het veranderende online media landschap.

Initiaitefnemers zijn Marketingfacts, DQ&A, NEWPEOPLE, Energize en Traffic4u. Online tuesday zal elke tweede dinsdag van de maand s’avonds plaatsvinden in Felix Meritis in Amsterdam.

Het begint om 19:30 en duurt ongeveer een uur. Er wordt altijd een actueel onderwerp besproken. Dat zal worden besproken in de vorm van een presentatie gegeven door een voorloper op het gebied van het betreffende onderwerp. Vanzelfsprekend is er altijd ruimte voor vragen en discussie, om half 9 is er vervolgens een borrel.