Online05.07.2008

Webshop voor al je zomerspullen


webshop-voor-al-je-zomerspullen.jpg
webshop-voor-al-je-zomerspullen.jpg

Het is weer zomer, dus ook de vakantietijd is weer aangebroken. Gisteren was het weer extra druk op de weg vanwege de tweede uittocht van vakantiegangers.

Vakantiegangers, de doelgroep van de nieuwe webshop Summer-shopping. Deze zegt de 1e webshop in Nederland te zijn waar je alle vakantieproducten en zomerspullen onder 1 dak terug kan vinden. Alles wat naast je kledinggarderobe mee de koffer in gaat kan je bij www.summer-shopping.com bestellen.

Ze hebben een ruim assortiment van meer dan 250 producten. Met o.a. zonnebrand, zonnebrillen, slippers, spelletjes, boeken, anti-insect producten, sieraden, verzorgingsproducten, anti-transpiratie producten, toilettassen, strandtassen, zwemvleugeltjes, geldbuidels, oogmaskers, badlakens, badjassen, hangmatten en klamboes. Om in vakantiestemming te komen geeft summer-shopping.com ook reistips per land en kan je bij summer-shopping je vrienden & familie een prettige vakantie toewensen met een leuk kado.

En tot slot: “De site is het gehele jaar geopend, dus ook als je in de wintermaanden naar de zon gaat.” Kijk dat is mooi meegenomen 😉

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.