MarketingTiger

1137278850tiger

Het zal wellicht al behandeld zijn op DC: marketingtiger.com, een spammer die sinds oudejaarsnacht is begonnen met haar strafbare activiteiten. Ik heb inmiddels meer dan 100 mails (!) ontvangen in een paar weken en het gaat maar door. Afzender is een meisjesnaam, het adres is een gmail adres en de boodschap is mijn positie in google/yahoo/msn search die gegarandeerd wordt door deze gasten. Ze zijn zeer vasthoudend, heb inmiddels online gelezen dat ze ip adressen vanuit internetcafeetjes regelen, de site stikt van de taalfouten, is meestal offline, dan weer chinees, reply addresses voor als je wil opt-outen werken niet... Voor mij de eerste keer dat ik echt de behoefte heb om deze mensen te stoppen, de eerste keer dat ik echt geirriteerd raak over de debiele manier waarop ze me blijven mailen. Ik kan er niks aan doen, het irriteert me mateloos, en alhoewel ik me realiseer dat DC geen forum is, hoor ik graag of al de andere cowboys en lezers van DC hier ook last van ondervinden en of we deze gasten kunnen 'killen'.

Reacties (36)

 • Hey Ronnie, je bent niet de enige, ook bij mij komt ze te vaak en dikwijls voorbij. In alle gevallen, rechtermuistoets in outlook en add to junk-mail.

  Ik ben het wel met je eens dat ze beter kunnen worden aangepakt maar zoals je zelf al kunt constateren, wisselen ze continue van ip adtess enz.. Moeilijk te tracken dus ;-(

  Zo 15 jan 2006, 00:28 [reply]

 • Ik krijg ook sinds twee weken zo'n 4 mail per dag van die marketingspammers. Dat de site nu vaak uit de lucht is, is misschien een indicatie dat er al mensen bezig zijn met dos-aanvallen op die site...

  Zo 15 jan 2006, 00:41 [reply]

 • Zelden tot nooit heb ik last van spam, maar deze brengt me idd tot meer dan 15 spam-mail per dag op twee adressen... allemaal van gmail afkomstig. Vreselijk irritant, dus kom maar op met een tegen actie!

  Zo 15 jan 2006, 03:55 [reply]

 • Ik heb inmiddels ook tientallen mailtjes van ze mogen ontvangen, vanaf 28-12-2005, de dag dat hun domein actief werd.
  Het domein is via GoDaddy.com geactiveerd en ik heb dan ook een abuse melding aldaar gedaan. Afwachten natuurlijk of dat effect heeft.

  Zo 15 jan 2006, 07:10 [reply]

 • Waarom pakken ze de bedrijven niet aan die worden aanbevolen in de e-mail? Die hebben blijkbaar wel contact met deze spammers.

  Zo 15 jan 2006, 10:38 [reply]

  • Paul

  tja...zolang ze hier op een zolderkamer duizenden euro´s per dag mee verdienen zal er altijd wel ergens een marketingtiger blijven bestaan die ons bestookt met hun vervelende spam...

  Zo 15 jan 2006, 10:49 [reply]

 • Ik heb ook meerdere abuse mailtjes verstuurd naar de registrar en hoster van dit domein, ik maak me niet zo snel druk om spam maar de enorme hoeveelheid die ze blijven sturen is inderdaad extreem irritant!

  Zo 15 jan 2006, 10:51 [reply]

 • Is er niet iets van een 'overflow' aan dat retour te sturen! Gewoon de nek omdraaien.

  Zo 15 jan 2006, 13:07 [reply]

  • Herr dr. Blobb

  Ik heb er inmiddels ook al een heleboel van ontvangen.
  Op https://www.spamklacht.nl/ kun je een officiele klacht indienen bij de Opta. Zij zijn gemachtigd tot het uitdelen van boetes.
  Maareh.. er staat een mailform op de site. Je kunt ook per dag 100 mailtjes via het mailform naar marketingtiger sturen. Eens kijken hoe leuk zij dat vinden....

  Zo 15 jan 2006, 20:28 [reply]

 • heel veel.. Misschien moet Retecool de braat-olizer weer van stal halen. Zal hem eens mailen.

  Ma 16 jan 2006, 11:36 [reply]

  • reet

  hehehe, we hebben er al een aantal keer over gedacht om de braatolizer weer eens op te starten... toch eens kijken of hij nog een beetje sjoege geeft

  Ma 16 jan 2006, 11:44 [reply]

 • Het is om gek van te worden ik denk dat ik er wel 15 op een dag ontvang. ik heb inmiddels ook al geprobeerd om ze bellen, maar helaas geen bestaand aansluiting of ze zijn afgesloten.

  Ma 16 jan 2006, 14:09 [reply]

 • Juresta, een juridisch bedrijf, heeft ook een "aanbod" gehad, ik heb de auteur die met diverse adressen toch vermeld staat, een mail gestuurd met een correcte doch dringende strekking waarbij juridische actie niet geschroomd zal worden. Sindsdien wacht ik op antwoord.

  Hun site ziet eruit alsof ze hulp nodig hebben

  Ma 16 jan 2006, 14:51 [reply]

  • Roy Tomeij

  Ik heb er (een wilde gok) een kleine 200 binnen gehad nu op verschillende e-mail adressen. Reet, braten die hap :P

  Ma 16 jan 2006, 16:09 [reply]

 • ik ben blij dat ik niet de enige ben die zich hier groen en geel aan ergert, het is niet cool om het maar even te melden.
  maak er snel een eind aan dit soort geouwehoer.
  je blijft maar deleten met viagra en andere troep en dat mijn site niet te vinden is. coole groeten, de coole man

  Ma 16 jan 2006, 16:46 [reply]

 • Kunnen we niet allemaal elke dag met de TPG 1 postpakket gevuld met een baksteen onder rembours laten verzenden?

  Of is dat geen idee!?

  ;-)

  Ma 16 jan 2006, 21:16 [reply]

 • Heb het idee dat het volhouders zijn, die vrouwen die me alsmaar blijven mailen.
  De sender blocken gaat niet, want ze blijven nieuwe gmails aanmaken (google: actie!), maar ik heb nu een mailrule in outlook aangemaakt dat als het woord www.marketingtiger.com erin voorkomt hij 'm moet deleten. Wel opletten, want de meest recente dames die ik mocht ontvangen gebruikten www.marketing-tiger.com....
  Wellicht een tijdelijke oplossing, maar zolang ze 'vaste' dingen als urls in de spam vermelden werkt een rule ff.
  Alle verdere acties blijf ik graag bij betrokken, aan de schandpaal deze mensen, publiekelijk.

  Ma 16 jan 2006, 22:25 [reply]

  • willem mulder

  @Ronnie: het "van"-adres kan je in de header van de mail bij het verzenden gewoon aanpassen naar wat je wilt. Google heeft hier dus niets mee van doen...De GMail adressen bestaan helemaal niet... (gok ik)

  (Alhoewel Google met 10.000+ servers natuurlijk wel een aardige DDOS uit zou kunnen voeren :D )

  Di 17 jan 2006, 01:01 [reply]

 • @willem: je hebt gelijk, tuurlijk.
  Ik begon de dag in ieder geval rustig, geen mails in de box van nadine, katja, anja, franziska, marina, martina en heike.

  Di 17 jan 2006, 10:00 [reply]

 • De site was weer even up. Voor degene die het interesseert hier de teks (vrees dat emails en tels niet werken, maar wie weet):

  Wij zorgen ervoor dat jouw website/homepage op meer dan 900 zoekmachines ingeschreven wordt.

  Jouw website wordt hiermee tussen 6 tot 8 weken op de zoekmachines van Google, Yahoo en MSN in een ranking naar boven klimmen. Daardoor groeit jouw pagerank omdat meer websites een verbinding naar jouw Homepage zetten.

  Het is aan U of de zoekende jouw aanbod kan vinden.

  Vanaf 1999 zetten wij websites op deze speciale manier op het internet, hierdoor kan iedeeren U in Google vinden.

  Gebruik ons goedkope aanbod:
  Wij zetten U op meer dan 900 zoekmachines, mappen en webcatalogues.
  Vanaf nu niet meer 249€ alleen nog 199€ (eenmalige uitgave, geen abo)
  Probeer het nu u loopt geen risico.
  Bent u niet tevreden over ons aanbod, dan krijgt u zonder te vragen uw geld terug..


  Dat zeggen klanten van ons:
  - binnen 6 weken was onze homepage op plaats 1 bij Google, echt super!
  - Wij hebben door dat inschrijven in deze zoekmachines 12.000 bezoekers per maand en dat alleen naar 8 weken!

  Bestel nu met geld-terug-garantie!

  Jouw Homepage:
  E-mail:


  Probeer het nu u loopt geen risico.
  Bent u niet tevreden over ons aanbod, dan krijgt u zonder te vragen uw geld terug..

  Heb je problemen met de bestel-pagina, kun je dat ook hier doen. Bestel gewoon per email: hier doen (Geef ons a.u.b. jouw website, bedrijf, naam, adres, telefoon en voor klanten uit de EU het omzetbelastingnummer)

  Met hartelijke Groeten
  Verkoopteam

  Heb je vragen, ideen of ook problemen met onze newsletter, schrijf een email aan: tigerbestellung@yahoo.es. Wij verheugen ons erop.

  If you do not want any more e-mails from us, please send an email to tigerabmelden@yahoo.es

  Disclaimer:
  MarketingTiger.com
  Telephone 0044- (0) 871 6610034
  Telefax 0044- (0) 871 661 8220
  London - Paris - St. Galllen

  Di 17 jan 2006, 10:09 [reply]

  • willem mulder

  zohooo, professionele tekst hoor hahaha ;-)
  (score:1 overbodig :-))

  Di 17 jan 2006, 13:12 [reply]

  • willem mulder

  (ik bedoel dat die opmerking van mij overbodig is, niet de tekst! sorry als dat zo lijkt)

  Di 17 jan 2006, 13:12 [reply]

 • no sweat, ik probeer toch de leuke kanten van dit soort klojo's te zien en dan is een dergelijke tekst inderdaad leuk. ze hebben ook nog een soort logo op de site staan met de tekst: money back guarantee.
  Vergis je overigens niet; een vriendje van me die niks snapt van de online wereld, mailde me een van de tigermails met de vraag of dit niks voor hem was, dus...

  Di 17 jan 2006, 15:57 [reply]

 • Zoooo, nu krijg ik ze al binnen voor marketing-tiger.com...nieuw domein, nieuwe mensen (dit keer yvonne, katharina) en uiteraard, zoals een goed spammer betaamt, een nieuwe spamrun... ;-)

  Di 17 jan 2006, 20:32 [reply]

 • @bouwhuis:
  Klopt, heb zelf nu twee eenvoudige mailrules, waarin ik beide domeinen blok, scheelt. Maar er komen er nog een paar doorheen, ik denk zelfs dat die door mijn vodafone/blackberry account heenkomen, want ze mailrules werken in principe. Krijg ze ook niet meer op de laptop, maar nog wel een paar in m'n bb.
  Erg benieuwd wanneer en hoe ze gestopt gaan worden.

  Wo 18 jan 2006, 08:50 [reply]

  • Willem van Altena

  Ik ben al zo ver dat ik ALLE G-mail users afblok via Mailwasher. Mensen die mij kennen heb ik op mijn 'friends'-list gezet, wildvreemden hebben sowieso geen reden om mij te mailen. Ben ik per definitie niet in geinteresseerd.
  Op het werk lukt dat afblokken helaas nog niet, dus daar shift-delete ik zo'n twaalf van die stupide mailtjes per dag, inwendig wensend dat de verzenders onder helse pijnen zullen sterven...

  Wo 18 jan 2006, 16:43 [reply]

 • Is er geen manier om dze gasten terug te spammen ?

  Wo 18 jan 2006, 20:44 [reply]

 • Ook al kunnen de spelers van PSCK3 wel wat damesbezoek gebruiken, die trollen van Tiger komen ook bij de Rood_Zwarte Leeuwen de strot uit. En dat terwijl een beetje marketeer weet dat googlen met PSCK3 al ruim 5 jaar een top-positie garandeert!

  Do 19 jan 2006, 20:50 [reply]

 • @ronnie,

  Tja, nu kan je dus ook marketing-tigers.com toevoegen. Volgens mij blijven zij nog wel even actief op dit gebied....wat jullie?

  Vr 20 jan 2006, 20:09 [reply]

 • Ook ik wordt helemaal ziek van die mailtjes. Wij krijgen zo'n 2 tot 4 mailtjes per dag van permalink en je kunt je op geen enkele manier afmelden. Logisch natuurlijk als je illegaal bezig bent. :S Ik hoop dat ze dit soort spam ooit eens effectief kunnen tegenhouden.

  Vr 20 jan 2006, 21:53 [reply]

 • [edit op vorige post:] Ook ik wordt helemaal ziek van die mailtjes. Wij krijgen zo'n 2 tot 4 mailtjes per dag van MARKETINGTIGERS en je kunt je op geen enkele manier afmelden. Logisch natuurlijk als je illegaal bezig bent. :S Ik hoop dat ze dit soort spam ooit eens effectief kunnen tegenhouden.

  Vr 20 jan 2006, 21:57 [reply]

  • Frank

  Ze hebben zo'n mooi webform op hun pagina staan. Op de hoofdpagina "Bestel" klikken en dan krijg je een heel leuk invuloefeningetje. Ik heb zo al minstens 1000 formulieren ingevuld, zo tussen de werkzaamheden door. Als er nou wat meer mensen meedoen, lukt het misschien wel om die database van die gekken helemaal vol te stouwen! ;-)

  Ma 23 jan 2006, 11:15 [reply]

  • GJ_

  De identiteit van marketingtiger:
  op facturen: Merkun
  op Correspondentie: Merkur
  op mail: Merkom

  Merkun GmbH
  bedrijfsleider: Ralph Heeb
  Beethovenplatz 1-3
  D-60325 Frankfurt am Main
  Ustr.nr. DE238946874
  HRB FFM 53885
  mail: mail@merkom.de
  Kto-nr 140237488 (BLZ 510 500 15)
  bank: IBAN: DE78 5105 0015 0140 2374 88 SWIFT/BIC-code NASS DE 55

  Ma 23 jan 2006, 18:07 [reply]

 • @GJ: als dit klopt, is er vast wel iemand die een scriptje kan schrijven die de mailbox van deze heer Heeb volstouwt met mails?

  Di 24 jan 2006, 11:19 [reply]

 • ze zijn weer een nieuwe gestart, en Frank ik heb er ook 100 derden verstuurt. Allemaal ook die Ralph aanpakken
  marketingsnake.com
  Telephone 0044- (0) 871 6610034
  Telefax 0044- (0) 871 661 8220
  London - Paris - St. Galllen

  Zo 29 jan 2006, 09:37 [reply]

  • Redactie

  Er zijn een aantal reacties verwijderd en reageren op dit bericht is niet meer mogelijk!

  Wo 3 jul 2013, 13:54 [reply]

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines