Visa komt met creditcard waarmee je Bitcoins kunt sparen

Visa komt met creditcard waarmee je Bitcoins kunt sparen

Vorig artikel Volgend artikel

Visa komt met de eerste creditcard waarmee je bij elke aankoop Bitcoin terugverdient. Inmiddels is er al een wachtlijst voor de BlockFi Bitcoin Rewards-creditcard. Visa is hiervoor een samenwerking aangegaan met de startup BlockFi.

De werking van de kaart is eenvoudig. Nadat je je hebt aangemeld en je account is goedgekeurd, ontvangt je een kredietlimiet (in USD). Deze limiet kun je elke maand besteden. Als je saldo op tijd wordt betaald wordt er geen rente over het saldo in rekening gebracht. Voor elke transactie die je op de nieuwe kaart doet, wordt 1,5% cashback gegenereerd en vervolgens automatisch omgezet in bitcoin en in je BlockFi-account gestort op een regelmatige maandelijkse cyclus.

BlockFi Bitcoin Rewards-creditcard rewards

Voor de marketing met een hoog ‘wannahave’ gehalte wordt de nieuwe kaart speciaal in metaal uitgevoerd. Het design doet ook wat. Om het extra aantrekkelijk te maken krijg je als klant en bezitter van BlockFi Bitcoin Rewards-creditcard een bonus in Bitcoin ter waarde van 250 dollar als je meer dan 3.000 dollar uitgeeft tijdens de eerste drie maanden nadat je kaart hebt ontvangen.

De nieuwe Bitcoin Rewards-creditcard komt beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe BlockFi-rekeninghouders. Bestaande rekeninghouders krijgen echter voorrang. Vanaf januari wordt een wachtlijst geopend voor iedereen die gebruik wil gaan maken voor deze kaart. De kaart als eerste gericht op mensen die graag willen kennismaken met de cryptomunt.

Lees hier alles over de zoektrends in Google over cryptocurrency.

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....