Videobellen tot we erbij neervallen

Videobellen tot we erbij neervallen

Zoom geeft gratis tijd

Vorig artikel Volgend artikel

Nederlanders en gratis accounts. Een gouden combinatie. Ook op videoconferentie-platform Zoom is het mogelijk om gratis en voor niets te meeten met familie en vrienden tijdens de kerstperiode. Normaal zit er een limiet aan het aantal minuten dat je vrij kan videobellen.

Meetingen met drie of meer mensen die op een gratis account van Zoom worden gehost mogen niet langer dan 40 minuten duren.

Maar Zoom geeft een cadeautje de komende weken.

Zoom geeft gratis tijd

,,Als blijk van waardering voor onze gebruikers tijdens een buitengewone tijd, schrappen we de limiet van 40 minuten voor gratis Zoom-accounts voor alle vergaderingen wereldwijd voor verschillende aankomende speciale gelegenheden", aldus een woordvoerder van Zoom.

Dit zijn de datums en tijden voor onbeperkte vergaderingen:

Donderdag 17 december 10.00 uur tot zaterdag 19 december 06.00 uur, woensdag 23 december 10.00 uur tot zaterdag 26 december 06.00 uur en woensdag 30 december 10.00 uur ET tot zaterdag 2 januari 06.00 uur.

Hoe kun je gratis zoomen?

Zoom laat weten dat je niets hoeft te doen om de limiet te verwijderen - deze wordt automatisch opgeheven op de aangegeven tijden.

Zoom geeft verder nog wat tips om veilig en zonder zorgen te vergaderen. Bescherm uw sessie tegen ongenode gasten door een wachtwoordcode voor een vergadering te vereisen om deel te nemen en wachtkamers in te schakelen - en deel uw vergaderings-ID's niet op sociale media of andere openbare forums. Leer hoe je met Zoom aan de slag kunt met basistips en antwoorden op veelgestelde vragen. Download feestelijke virtuele achtergronden. Wees creatief met hoe je inzoomt - bekijk enkele ideeën voor het hosten van virtuele feesten en tips om contact te maken met familie en vrienden.

Vergeet niet je Zoom-client bij te werken om ervoor te zorgen dat je over de nieuwste product- en beveiligingsfuncties beschikt, of meld je aan voor een gratis account om vergaderingen te plannen en te hosten.

EpZlZ7dUcAAYtWh
#ZoomTogether
Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...