Beveiliging voor 5 apparaten in één gecombineerde oplossing [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel
Beveiliging voor 5 apparaten in één gecombineerde oplossing [Adv]

Er gaat geen dag voorbij dat we geen gebruik maken van apparaten als computers, laptops, tablets of smartphones. Stuk voor stuk zijn ze niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We versturen persoonlijke berichten via onze laptop, winkelen online en maken geld over per mobiel. Doordat we dagelijks steeds meer apparaten gebruiken, wordt het lastiger om elk daarvan goed te beveiligen. Met Norton 360 Multi-Device haal je één beveiligingsoplossing voor maar liefst vijf apparaten in huis. PC’s, Mac’s, smartphones en tablets kunnen allemaal beveiligd worden met dit nieuwe 360™ beveiligingssysteem.

Waar je bij andere producten op de markt met meerdere codes werkt, heb je bij Norton 360 Multi-Device maar één productcode nodig om de beveiliging van àlle apparaten te activeren. Met Norton 360 Multi-Device, kan iedereen zelf op ieder moment en waar dan ook via internet de beveiliging instellen. Vanaf een vaste plek de beveiliging instellen of wachten op iemand die verstand heeft van computers is er dus niet meer bij. Bovendien kan je heel simpel de beveiliging overzetten naar een ander apparaat. Klik hier voor een demo (Engels) over Norton 360 Multi-Device.

Norton 360 Multi-Device is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en online verkrijgbaar via norton.com. Voor de adviesprijs van € 99,99 ontvang je een jaar lang beveiliging voor vijf apparaten. Ben je 360 Multi-Device gebruiker met een actief account, dan krijg je bovendien (tijdens de betaalde periode) toegang tot de meest recente productversies en updates.