Tinder geeft gratis coronatesten weg

Tinder geeft gratis coronatesten weg

Vorig artikel Volgend artikel

Tinder geeft 500 naar liefde hunkerende mensen gratis coronatesten. Het bedrijf zegt dat het een manier is om mensen te helpen zich meer op hun gemak te voelen tijdens het daten in coronatijd.

Helaas zijn de tests alleen in de VS beschikbaar. Het maakt gebruik van tests van het medische testbedrijf EverlyWell. Mensen die de coronavirus-tests van EverlyWell ondergaan, nemen thuis hun neus schoon en sturen het monster naar het laboratorium. Resultaten worden binnen één tot twee dagen online geplaatst. Ben je negatief? Dan kan je volle bak gaan daten!

Schermafbeelding 2021-03-17 om 08.45.33
De coronatest van Tinder. [foto: Tinder]

Nieuwe manieren bedenken om mensen aan het daten te krijgen

Tijdens de coronapandemie hebben dating app bedrijven nieuwe functies geïntroduceerd om mensen te helpen veilig te daten. Een van de belangrijkste aandachtspunten was manieren om virtuele dates mogelijk te maken, wat eigenlijk een goede manier is om mensen te ontmoeten zonder het risico van verspreiding of contractering van corona.

Vanaf oktober 2020 had meer dan 40% van de Tinder-leden onder de 30 jaar geen Tinder match persoonlijk ontmoet. Volgens Tinder is dat nu wel aan het veranderen.

“Door de pandemie is er geen tekort aan dating obstakels, maar we denken dat onze leden behoorlijk optimistisch zijn om weer naar buiten te gaan; De veeg activiteit op 3 januari bereikte 3,4 miljard, wat een van de drukste dagen van de hele pandemie was ”, zegt Nicole Parlapiano, VP Marketing voor Noord-Amerika bij Tinder. "We zijn verheugd om met Everlywell samen te werken om het voor onze leden gemakkelijker te maken om hun wedstrijden veilig te ontmoeten."

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...