Moeten we gaan betalen voor Google Foto's?

Moeten we gaan betalen voor Google Foto's?

Betaalmuur alert!

Vorig artikel Volgend artikel

In diverse Amerikaanse media duikt het bericht op dat er binnenkort moet worden betaald voor Google Foto's. Althans voor een aantal bewerkingsfuncties binnen de omgeving van Google Foto's.

Google Foto's achter een betaalmuur

Google Foto's is een prima app voor fotobeheer en -bewerking. Aangezien het in populariteit is gegroeid, heeft Google af en toe geprobeerd inkomsten te genereren uit deze functie. Google is nu van plan om bepaalde bewerkingstrucs - die voorheen gratis beschikbaar waren - te reserveren voor Google One-abonnees. Jammer Google!

Aanwijzingen dat we moeten betalen

Er is uitgezocht waarom men denkt dat we moeten betalen in de toekomst:

Als Google One-lid krijg je toegang tot extra bewerkingsfuncties en als je in Google-One kijkt dan kan het zijn dat jij al sommige ' extra's' moet unlocken.

Het blijft bij geruchten. Google is nog niet echt met een verklaring naar buiten gekomen. Maar als het daadwerkelijk zo is dat we moeten gaan betalen zou dat wel zonde zijn.

We blijven het voor je in de gaten houden!

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...