Online22.04.2006

Essent is Kut, huhhhhh


1145700353essent.jpg
1145700353essent.jpg

Marketingfacts maakte vanochtend melding van de website Essent is kut. Duidelijker kun je niet zijn denk je dan. Iemand moet behoorlijk “pissed” zijn om dit te doen en dat verbaast me niet.

Wij zijn 6 maanden geleden verhuisd. Op ons nieuwe adres komt via Essent, stroom, tv en …internet binnen, nou je die laatste komt binnen omdat er een kabel zit. Stroom van Essent was geen probleem (bouwstroom kost je gemiddels 600 euro per maand). Een TV aansluiting was iets anders, Na 9 weken, 3 brieven en in totaal 11 telefoontjes met een gemiddelde wachttijd van 20 minuten, en een ergenisfactor van 10+ wisten de tovenaars van Essent ons aan te sluiten.

Maar dan internet van Essent, genaamd @Home. Na 6 maanden hebben wij nog geen steeds geen internet omdat a) er geen kabel zit die er wel zit maar volgens Essent er niet kan zitten omdat ze deze zelf hebben aangelgd huhhhhh, Essent dus .

Ons adres volgens @home niet bestaat, tenminste nog niet bestaat bij @home omdat er geen internetaansluiting is en internet daardoor niet mogelijk is, huhhhhh en omdat onze kabel, die er dus niet zit maar er wel zit, niet retourgeschikt is, huhhhhhh.

Verder, omdat het adres niet bestaat bij @home, maar wel bij Essent, kunnen we niet worden verhuisd en heb je de keuze, we knikkeren je er uit of je blijft gewoon 49,95 betalen zonder dat wij leveren, huhhhhh

Een zelfde aantal telefoontjes, helpdesks, technische diensten en experts hebben het niet kunnen oplossen. Men betreurt het allemaal ten zeerste maar is afhankelijk van onderaannemers. Tja en die doen maar wat ze zelf willen. Daar zijn wij (bij @home) niet verantwoordelijk voor.

Bizar is dat buren 60 meter van ons vandaan gewoon @home hebben, wat zoals je al vermoedt, volgens @home niet kan. We bellen u daar zo snel mogelijk over terug. Inmiddels is xs4all nu adsl aan het aanleggen. Essent is Kut, …. in het kwadraat bedoelen ze waarschijnlijk.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.