Online01.04.2011

De leukste 1 april grappen online!


de-leukste-1-april-grappen-online.jpg
de-leukste-1-april-grappen-online.jpg

1 april zorgt inmiddels traditiegetrouw ook online weer voor veel grappen. Net als voorgaande jaren zijn er in het online wereldje weer veel bedrijven creatief bezig geweest. Google spant zoals gewoonlijk weer de kroon met ondermeer de Autocompleter, Gmail Motion, Google 穿越搜索, Chromercise en nog meer Google ‘hoaxes’ staan in dit overzicht.

Maar ook Twitter komt aan de beurt, met het zogenaamd betalen per tweet. LinkedIn met de ‘people you may know’ pagina, met als suggesties onder andere Robin Hood, ‘Activist/ Chief Fundraiser at Nottingham’. Albelli met het eerste fotoboek in 3D. Starbucks met de nieuwe app, waarmee koffie bezorgd wordt ‘on-the-go’. Gisteren al gelanceerd was het tweet-me-niet-register. Heinken pakte vanmorgen in Amsterdam uit met de Fietskrat en ook is er vanaf vandaag de Bierpad te verkrijgen. Webwereld opent een lezersdatabase, er komt een iPad 2 beschikbaar voor gevangenen ter reintegratie en Bolletje komt met beschuit speciaal voor linkshandigen.

Er zijn er vast nog een hele berg die we hier niet allemaal gaan noemen. Kom jij nog echt leuke tegen laat het dan hieronder in de comments weten. Ohja Google nog even op Helvetica of Comic Sans.