Online14.01.2009

Beef&Steak: de eerste online steakslager


beef-steak-de-eerste-online-steakslager.jpg
beef-steak-de-eerste-online-steakslager.jpg

Het afgelopen weekend is Beef&Steak.nl live gegaan. Het is de eerste online steakslager die via TNT Post levert in heel Nederland. Het vlees is per portie gevacümeerd, diepgevroren en wordt verstuurd in geïsoleerde verpakkingen.

Het initiatief is geïnspireerd door een passie voor steaks. Het ontbreken van een online vleesspecialist in Nederland motiveerde Matthijs van der Pijl een internetslagerij te beginnen zodat vleesfans gemakkelijk en snel kwaliteitsvlees voor hun etentjes kunnen bestellen. “Op het moment dat ik de juiste verpakking had ontwikkeld voor postorderverzending wist ik dat een online-slagerij met 24-uurs bezorging mogelijk was.”

Een ander groot voordeel van een online-slagerij is dat de prijzen van Beef&Steak zeer gunstig zijn ten opzichte van slagers en zelfs supermarkten. “Er is geen dure winkel met veel personeel dus kan de prijs laag gehouden worden.”

Het assortiment van Beef&Steak bestaat uit biefstuk en steaks van rund, varken, wild, kalf, lam en exoten. De nadruk van het aanbod ligt op biefstuk, entrecote, tournedos, rib-eye en T-bone. Binnenkort wordt het gamma uitgebreid met bijzondere vleesspecialiteiten zoals yaksteaks, Angus Beef en Ibericovlees, maar ook een biologisch assortiment zit in de planning.