Online01.07.2008

VetteDeals brengt koopjes en jagers bij elkaar


In de talloze webwinkels die het internet rijk is zijn er veel scherpe aanbiedingen te vinden. Om ze te vinden moet je alleen wel weten waar je moet zoeken. Op de nieuwe website Vettedeals.nl worden de allerscherpste aanbiedingen van webshops bij elkaar gebracht. Koopjesjagers vinden er, zonder avonden lange zoektochten, een keur aan scherp geprijsde aanbiedingen. Webwinkels krijgen er een aantrekkelijk promotiekanaal bij.

Een TomTom V3 Europe, een Iomega terrabyte Harddisk, een Skippie kinderkoffer, een Metabo bandschuurmachine. Van alles is er te vinden. Iedere deal krijgt een waardering met sterretjes. Hoe scherper de aanbieding, hoe meer sterretjes.

Voor consumenten is het belangrijkste voordeel dat ze snel scherpe aanbiedingen kunnen vinden. Normaal moeten ze zelf het web afstruinen om een scherpe deal te vinden, nu doen wij het“, aldus Rene van der Horst, initiatiefnemer van Vettedeals.nl. “Echt goede deals zijn namelijk lang niet altijd makkelijk te vinden. Natuurlijk zijn er prijsvergelijkingswebsites, maar dat wil niet zeggen dat die altijd de beste deals hebben. Lang niet alle webwinkels doen namelijk mee met prijsvergelijkers. En ook de zoekresultaten van Google worden vaak gedomineerd door grote spelers. Pas als je diep graaft, kom je de ‘pareltjes’ tegen. Dat werk nemen we consumenten uit handen.”