Online15.11.2007

TNT Post & Live Messenger samen in digitale facturering


-180.jpg
-180.jpg

Het van origine Australische TNT(Thomas Nationwide Transport) Post werkte reeds op gebied van direct mail samen met Microsoft(easydm). De samenwerking is per direct uitgebreid en wel op het gebied van digitale facturering.

Begin 2008 koppelt TNT Post haar Digitale Brievenbus aan Live Messenger. Gebruikers van deze populaire chat van Microsoft kunnen straks bij het inloggen zien of er nieuwe rekeningen klaarstaan.

De Nederlandse, prijswinnende, technische ‘dochter’ van TNT -het in Delft gevestigde Prime Vision– is tevens wereldwijde topspeler op gebied van automatische handschriftherkenning.

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.