Nieuws18.01.2018

De Dutchcowboys Daily van 18 januari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 18 januari 2018.

Onbeperkt* mobiel internet

T-Mobile komt met onbeperkt mobiel internetten, maar wel alleen als je thuis bent. Het abonnement, dat 35 euro moet gaan kosten, wordt geleverd met een speciale 4G-router die je thuis kunt neerzetten en die verbinding maakt met het T-Mobile netwerk. Dan moet je dus wel bereik hebben bij de provider om dit te doen, maar het is misschien een goed alternatief voor mensen die thuis geen goed bekabeld internet hebben liggen. De snelheid is met 35 Mb per seconde niet eens slecht.

En dat sterretje? Goed gezien: het is niet echt helemaal onbeperkt, want je krijgt per maand 100GB aan data, hoewel je wel ook als het op is elke dag opnieuw 5 GB erbij krijgt. Zolang je geen mega-uploads of downloads aan het doen bent dus wel zo goed als ongelimiteerd.

visual-u4gt-669x360-magenta
visual-u4gt-669x360-magenta

The Road Movie

Misschien weet je wel dat het in Rusland heel normaal is om een dashcam te hebben, zodat er bij ongelukken of andere problemen altijd video-bewijs is van wat er gebeurde. Nu heeft iemand een heuse speelfilm gemaakt van bergen van het bizarste materiaal dat er te vinden was. Die docu (of film?) heet The Road Movie en de trailer ziet er al fantastisch uit, dus we kunnen niet wachten tot de film te downloaden is!

Jij was wél online!

Instagram heeft niet alleen nieuwe tekstfuncties in de test, ze kondigden ook aan dat er een mogelijkheid komt om te zien wanneer je Instagram-contacten voor het laatst de app hebben geopend. Dat is voornamelijk bedoeld voor de chatfunctie, zodat iemand kan zien of je kans hebt gehad hun bericht te lezen. Het zal automatisch aangezet worden, dus als je geen zin hebt in die functie kun je het uit zetten in de instellingen, maar dan kun je zelf ook niet zien of andere mensen online zijn geweest. Wel zo eerlijk!

instagram-status
instagram-status

Even lachen: ooit zo’n hoge schuimtoren gezien?

Onderstaande video gaat behoorlijk viral op social media. Deze kids hebben de tijd van hun leven met zoveel schuim!

Watch Party: Facebook-groep samen naar video kijken

Facebook is een nieuwe functie aan het testen genaamd Watch Party. Deze functie houdt in dat leden binnen een Facebook-groep gezamenlijk naar dezelfde video kunnen kijken. Tijdens het kijken kunnen ze ook direct berichten sturen. Het is niet duidelijk wanneer dit wereldwijd uitgerold zal worden.

Afbeelding: <a href=\
Afbeelding: