Nieuws05.09.2016

De DC Daily van 5 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 5 september 2016.

KPN-klanten krijgen geen compensatie na storing

Afgelopen weekend kampte KPN met een grote storing. Klanten hadden problemen met bellen, internetten en pinnen. Het bedrijf zegt te compenseren als een storing langer duurt dan twaalf uur, maar deze storing duurde ongeveer zes uur. De storing kwam door een technisch mankement.

Trailer snowboardfilm BOOM

Is snowboarden helemaal jouw ding? Dan moet je zeker even deze trailer checken, en uiteraard straks ook de film gaan zien. De snowboardfilm BOOM is gemaakt in samenwerking met het Red Bull Media House.

Barack Obama zingt Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake

Barack Obama is back met een nieuwe song: Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake. Het YouTube-kanaal Baracksdubs heeft weer heel wat tijd gestoken in de montage. Check de video van Barack Obama hier, want hij is weer erg goed en grappig!

Obama doet Can`t stop the feeling
Obama doet Can`t stop the feeling

Nog 2 dagen tot het Apple event

Aanstaande woensdag is het zover, dan staat het Apple event gepland waar naar verwachting de iPhone 7 gepresenteerd zal worden. Ook wordt verwacht dat Apple eindelijk iets het het Twitter-account gaat doen omdat deze pagina sins een paar dagen een nieuwe achtergrond heeft en ook ineens een nieuw logo kreeg. Het event kun je live volgen, daarvoor is al een speciale pagina ingericht, dat om 19.00 uur (onze tijd) begint.

Geruchten volop, maar het blijkt gokken hoe de iPhone 7 eruit zal zien
Geruchten volop, maar het blijkt gokken hoe de iPhone 7 eruit zal zien

Samsung plaatst geen eigen accu’s meer in Galaxy Note 7

Samsung zal voor de toekomstige productie van de Galaxy Note 7 geen gebruik meer gaan maken van accu’s gemaakt door dochterbedrijf Samsung SDI. Er is een kleine kans de batterij ontploft bij het opladen.

galaxy-note-7-spen
galaxy-note-7-spen