Nieuws24.02.2016

De DC Daily van 24 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 24 februari 2016.

Muziekspeler Mighty laat je offline naar Spotify luisteren

Deze nieuwe muziekspeler Mighty is super handig, want je kunt er offline liedjes mee beluisteren op Spotify! Je hoeft je telefoon niet bij je te hebben, ideaal voor het sporten dus. Wel heb je een iPhone nodig om je Spotify-lijsten op Mighty te zetten. Op dit moment wordt er geld opgehaald voor Mighty via Kickstarter. Hij is vanaf november verkrijgbaar voor 79 dollar, maar je kunt hem ook voor early bird-prijzen kopen via Kickstarter.

mighty-spotify
mighty-spotify

Gave mash-up video van Oscar genomineerden

28 februari vindt de 88ste editie plaats van de Annual Academy Awards ceremony. In onderstaande video zie je een mash-up van The Revenant, Bridge of Spies, Mad Max: Fury Road, The Big Short, Room en Brooklyn. Wij zijn heel benieuwd welke film de Oscar in de wacht gaat slepen voor beste film! En de grote vraag is natuurlijk: wil Leonardo DiCaprio wel een Oscar?

Opel onthult prachtig interieur van Opel GT Concept

De designers van Opel hebben weer een mooi staaltje werk afgeleverd. Ze hebben een ontwerp gemaakt voor het interieur van de Opel GT Concept, maar ze hebben ook futuristische oplossingen bedacht voor de zelflerende Human Machine Interface (HMI). Lees hier meer over het interieur van de Opel GT Concept en bekijk alle foto’s!

4-Opel-GT-Concept
4-Opel-GT-Concept

OV-reizigers worden geprankt door een wel heel lenige oma

Een aantal nietsvermoedende reizigers zijn bij een Utrechtse bushalte geprankt door een wel héél flexibele medereiziger. Bekijk de video hier, hij is echt hilarisch!

oma-prank-bus
oma-prank-bus

Peter Jan Rens verkoopt originele Kaktus-pyjama

Peter Jan Rens verkoopt zijn blauwe Meneer Kaktus-pyjama op Marktplaats. “Zoals bekend ga ik emigreren naar Turkije. Daarom nu mijn originele Meneer Kaktus Pyjama met een persoonlijke handtekening van mij! Tegen elk aannemelijk bod!” Inmiddels is de advertentie van Marktplaats verwijderd. Zou hij hem al verkocht hebben?

Schermafbeelding 2016-02-24 om 16.14.45
Schermafbeelding 2016-02-24 om 16.14.45

Cultureel nieuws in plat Haags op Dehaag.com

Vanaf vandaag is Denhaag.com ook in het plat Haags te lezen op Dehaag.com, juist, zonder N. De nieuwsberichten op de website zijn volgens het groengeile boekje geschreven. Hilarisch! Marco Esser, directeur van Den Haag Marketing meldt: “Ik ben heil blè dat we nâh èndelijk auk un Haagse taalvegsie hebbûh.”

Schermafbeelding 2016-02-24 om 16.24.51
Schermafbeelding 2016-02-24 om 16.24.51