Nieuws22.11.2016

De DC Daily van 22 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 22 november 2016.

Apple komt in de kerstsferen met Frankenstein

Gisteren was het nog Drake die los ging in de nieuwe Apple Music commercial. Vandaag gaan we verder met Frankenstein die volledig in de kerstsferen komt in de nieuwe Apple commercial. Hij is weer hartverscheurend, de titel zegt genoeg: ‘Frankie’s Holiday’.

‘Slechts’ twee DJ’s in Glazen Huis 3FM

Dit jaar gaan er slechts twee DJ’s in het Glazen Huis van radio-omroep 3FM. Het zijn Domien Verschuren, die de ochtendshow van Giel Beelen overnam, en Frank van der Lende die de middagshow presenteert. Het Glazen Huis staat dit jaar in Breda, waar het in 2008 ook al stond. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis, naar de bestrijding van longontsteking bij jonge kinderen.

Vorig jaar haalde het Glazen Huis minder geld op dan de jaren ervoor, maar nog steeds gaat het om miljoenen.

Volledige trailer ‘Barry’, de film over president Obama

Eerder schreven we al over deze nieuwe Netflix-film ‘Barry’. De film focust op de jonge Barack Obama toen zijn vrienden hem nog ‘Barry’ noemden. Er wordt ingezoomd op zijn leven voordat hij president werd. De rol van Obama wordt gespeeld door acteur Devon Terrell en zal op 16 december te zien zijn op Netflix.

Jony Ive tuigt de kerstboom…af?

Claridge’s is een van de meest prestigieuze hotels in Londen en sinds 2009 is de kerstboom daar al ontworpen door Burberry’s Christopher Bailey, Dolce & Gabbana en John Galliano. Niet de minsten, dus. Dit jaar was Apple’s hoofd design aan de beurt en hij heeft zichzelf overtroffen. De boom? Leeg. Gelukkig zit er nog een heel bos aan versiering omheen, want ondanks een heel verhaal er om heen is het gewoon een boom met niks er in. Knap hoor.

jony-ive-kerstboom
jony-ive-kerstboom

Helm verplicht bij Elfstedentocht

Of ‘ie er ooit nog gaat komen is maar de vraag, maar mocht dat dan zo zijn dan moeten schaatsers tijdens de Elfstedentocht een helm dragen. Wie dat niet doet krijgt geen kruisje. Dit om te voorkomen dat rijders hoofdletsel oplopen.