Nieuws10.05.2017

De DC Daily van 10 mei 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 10 mei 2017.

Porsche Racing Days op Zandvoort

Op 1 en 2 juli staat Circuit Zandvoort voor het tweede jaar op rij in het teken van de Porsche Racing Days. Tijdens dit evenement komt de Porsche GT3 Cup Benelux in actie en herleeft de racesfeer van vroeger met de Porsche Classic Demo. Bezoekers kunnen bovendien genieten van Porsche rijders die met hun eigen auto het circuit bedwingen. Ook in de paddock zijn er volop activiteiten voor jong en oud.

Porsche-RD
Porsche-RD

Marvel’s The Gifted

Na Legion zit er weer een Fox serie aan te komen in samenwerking met Marvel. Wederom ook een over de X-Men. De serie krijgt de naam ‘The Gifted’ en de pilot is geregisseerd door Bryan Singer, die we kennen van eerdere X-Men films. De serie komt waarschijnlijk tegen het einde van dit jaar op televisie.

Need for Speed komt terug

In een brief aan alle fans heeft Ghost Games naar buiten gebracht dat de nieuwe Need for Speed volop in ontwikkeling is en dat ze voor het einde van het jaar de nieuwe game kunnen spelen.

We’ll have a lot more details to share as we get closer to EA PLAY in June.

anakai
anakai

Innovations Award weer voor Audi

Audi heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de prestigieuze Automotive Innovations Award gewonnen in de categorie ‘premium fabrikant’. Met het behalen van de titel onderstreept Audi opnieuw de innovatiekracht van het merk op het gebied van aerodynamica, lichtgewicht constructies, connectiviteit en autonoom rijden.

audi-award-innovatie
audi-award-innovatie

Meer kansen voor jongeren en 55-plussers op arbeidsmarkt

Door de toenemende schaarste in branches zoals IT en Engineering zoeken werkgevers breder naar kandidaten. Dit biedt vooral kansen voor jongeren en 55-plussers zo blijkt uit het Monster Year Report 2017 waarin Monsterboard jaarlijks de arbeidsmarkt onder de loep neemt.

Uit recente cijfers van het CBS blijkt al dat Nederland na Duitsland de laagste werkloosheid heeft onder jongeren van 15-24 jaar in Europa. Ook de werkloosheid onder 55-plussers daalde.

IT
IT

Viral video: verborgen camera in emmer water

Hoeveel dieren komen er langs als je in een warme omgeving een emmer water neerzet? John Wells van The Field Lab heeft het uitgezocht.

emmer-dieren-camera
emmer-dieren-camera