Gaming30.01.2009

Ook een sterren-cast in expansion Red Alert 3


ook-een-sterren-cast-in-expansion-red-al.jpg
ook-een-sterren-cast-in-expansion-red-al.jpg

Electronic Arts heeft bekend gemaakt welke acteurs een rol gaan spelen in Command & Conquer Red Alert 3: Uprising, de nieuwste uitbreiding van het vorig najaar bekroonde C&C Red Alert 3.

Uprising speelt zich af in de nasleep van de gebeurtenissen in Red Alert 3. Ook deze keer bevat de cast van de kenmerkende filmbeelden van de RTS-serie een flinke verzameling topacteurs. De ‘sterrencast’ van Red Alert 3 Uprising bestaat uit: Jamie Chung, (Dragonball Evolution), Ric Flair (16-voudig wereldkampioen zwaargewicht worstelen), Malcolm McDowell (Heroes, Clockwork Orange, Wing Commander), Jodi Lyn O’Keefe (Prison Break) en Holly Valance (Neighbours). Terugkerende favorieten zijn Gemma Atkinson en Ivana Milicevic.

Filmbeelden van topkwaliteit en diepe verhaallijnen horen nu eenmaal bij Command & Conquer en voor Uprising wilden we het zeker goed aanpakken“, aldus Amer Ajami, senior-producent bij EA Los Angeles. “We zijn erg tevreden met de grote en talentvolle cast van Uprising. Volgens mij zullen de fans ook tevreden zijn met deze topacteurs, niet alleen in de filmscènes maar ook in het speltype Commander’s Challenge, waarin je tegen de acteurs zelf moet vechten.”

Toen EA vroeg of ik een rol wilde spelen in Command & Conquer, was ik meteen razend enthousiast“, aldus zestienvoudig wereldkampioen zwaargewicht Ric Flair. Hij speelt de rol van Commander Hill, een commandant die de speler tegenover zich vindt in het nieuwe speltype Commander’s Challenge.

Command & Conquer Red Alert 3: Uprising voert je dieper mee in het Red Alert-universum met vier nieuwe minicampagnes die zich afspelen in de nasleep van de gebeurtenissen uit Red Alert 3.

Vanaf maart is Command & Conquer Red Alert 3: Uprising beschikbaar als digitale download.

Bezoek dit weekend ook GameTrailers.com voor een unieke blik achter de schermen bij het maken van de filmbeelden voor Command & Conquer Red Alert 3: Uprising en de première van de eerste trailer.